Hrvatski savjet za zelenu gradnju

HYBRID internacionalna radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada u Budimpešti_Retrofit HUB

HYBRID internacionalna radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada u Budimpešti_Retrofit HUB


Hrvatski, poljski i mađarski savjeti za zelenu gradnju okupljaju se kako bi raspravili rezultate trogodišnjeg projekta.

Uključite se na online završnu međunarodnu radionicu projekta Retrofit HUB gdje će predstavnici savjeta za zelenu gradnju i određeni stručnjaci raspravljati o aktualnostima, dosadašnjim iskustvima, nadolazećim aktivnostima i financijskim potporama za obnovu višestambenih zgrada u srednjoj i istočnoj Europi. Radionica će se održati u četvrtak 23. studenog 2023. godine u Budimpešti uz online prijenos putem Zoom-a.

Događaj organizira Mađarski savjet za zelenu gradnju (HuGBC – Hungary Green Building Council), a radionica će se održati u Budimpešti te će biti organizirana u hybrid formatu i program će biti dostupan online putem poveznice.

Tijekom trogodišnjeg projekta Hrvatski savjet za zelenu gradnju surađivao je s poljskim i mađarskim partnerima kako bi razvili i provodili edukacije i radionice za dionike energetske obnove višestambenih zgrada (predstavnike suvlasnika, upravitelje, stručnjake inženjere, predstavnike javnih tijela i ostale relevantne dionike).

Cilj projekta bio je pružiti praktično znanje i alate kako bi se povećala kvaliteta i količina energetski učinkovitih projekata obnove u partnerskim zemljama. Svaka organizacija razvila je nacionalni Vodič koji pruža znanje o učinkovitoj provedbi obnove za dobrobit okoliša i društva.

Na završnoj radionici sudionici i stručnjaci dijele rezultate pregleda postojećih praksi obnove, metodologiju treninga i radionica te glavna saznanja iz Vodiča za energetsku obnovu višestambenih zgrada.

Vrijeme održavanja: četvrtak, 23. studenog od 09:00 do 12:30 sati.

Program:

09:00 – 09:30 sati: Uvodno predstavljanje Mađarskog savjeta za zelenu gradnju (HuGBC) i Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju (HuGBC)

09:30 – 10:30 sati: Prezentiranje Vodiča za energetsku obnovu višestambenih zgrada (hrvatska, poljska i mađarska verzija)

Ana Šenhold, Project Manager, Croatia Green Building Council

Anna Jurczak, Project Manager, Polish Green Building Council

Éva Beleznay, Lead Sustainability Consultant, Hungary Green Building Council

PRIJAVITE SE OVDJE

Partneri:

Projekt je financiran od:

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368