Hrvatski savjet za zelenu gradnju

DGNB akademija

Hrvatski savjet za zelenu gradnju od 2016. godine nosi status DGNB Academy Partner i kao takav ima priliku zadovoljiti potrebe i educirati lokalne stručnjake za izgrađeni okoliš o kriterijima i vrednovanju za ostvarenje DGNB certifikata. Hrvatska je trenutno u fazi prilagodbe certifikata vlastitom tržištu te će uskoro biti na raspolaganju verzija DGNB sustava koju priprema Hrvatski savjet za zelenu gradnju.

 

DGNB Akademija redovito pruža edukacije putem kojih stručnjaci mogu postati certificirani DGNB konzultanti.

 

GBC  kontinuirano provodi DGNB Consultant trening, koji se održava na engleskom jeziku tijekom 5 dana, od 10:00 – 14:00 sati, putem ZOOM platforme.

 

Pozivamo Vas da pratite web stranicu www.gbccroatia.org za nove termine Treninga u 2024. godini. 

 

Vaš interes možete iskazati već danas putem online forme, a mi ćemo Vam se povratno javiti kada oformimo skupinu polaznika. 

 

VAŽNO je istaknuti da se program treninga vrednuje u okviru Programa stalnog stručnog usavršavanja s 12 (dvanaest) sati.

 

Certifikat konzultantima omogućuje suradnju s projektnim timom i klijentima za uzimanje u obzir i implementaciju potrebnih kriterija koji će zgradi ili nekom urbanom području omogućiti certificiranje DGNB-om kao mjerilom održivosti.

 

U Hrvatskoj je trenutno aktivno 26 certificiranih DGNB konzultanata čiji popis pogledajte ovdje:

Vizija DGNB akademije teži održivom izgrađenom okolišu. Stručnjacima pruža precizne alate i znanje za jačanje vještina kroz fleksibilne i dobro strukturirane obrazovne programe.

 

DGNB akademija predana je rješavanju budućih izazova održive gradnje:

  • čineći DGNB stručnost dostupnom širokom rasponu stručnjaka
  • zadovoljavanjem specifičnih potreba različitih dionika s prilagođenim oblicima treninga
  • pružanjem alata stručnjacima za njihov profesionalni razvoj
  • čineći DGNB znanje dostupnim za primjenu DGNB sustava certificiranja

 

DGNB akademija nudi izvrsne mogućnosti učenja za stjecanje stručnosti vezano za DGNB sustav i istraživanje aktualnih pristupa održivom razvoju.

 

DGNB Registered professional

 

Svaki razvoj koji se dotiče održive gradnje mora se temeljiti na jednakom znanju: razumijevanju pitanja i tema koje su relevantne za održivu gradnju. DGNB akademija pruža prvu polazišnu točku za teme održive gradnje s obukom DGNB Registered Professional.

 

Edukacija DGNB Registered Professional namijenjen je mladim stručnjacima, studentima i zainteresiranim dionicima u arhitekturi, građevinarstvu, branši nekretnina te ostalim stručnjacima koji žele steći znanja o održivoj gradnji i planiranju.

 

Trenutačno još nisu planirani DGNB Registered Professional treninzi, a informacije o budućim treninzima objavit ćemo u narednom periodu.

 

DGNB konzultant

 

DGNB konzultant trening namijenjen je ključnim stručnjacima u arhitekturi, građevinarstvu i branši nekretnina s prethodnim profesionalnim iskustvom. Trening se temelji na osnovnom znanju koji se stječe DGNB Registered Professional treningom.

 

DGNB konzultanti obavljaju poslove savjetovanja za DGNB certifikate i predcertifikate za zgrade i četvrti. Rad DGNB konzultanta nakon obuke podrazumijeva blisku suradnju s projektantskim timom i klijentom tijekom procesa projektiranja i izgradnje kako bi uspješno ispunili sve uvjete za ostvarenje DGNB certifikata.

 

Trenutačno još nisu planirani DGNB konzultant treninzi, a informacije o budućim treninzima objavit ćemo u narednom periodu.

 

Ostale DGNB edukacije pogledajte ovdje.

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368