Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Završeni projekti

Hrvatski savjet za zelenu gradnju (GBC) već godinama provodi međunarodno financirane projekte koji promiču održivo izgrađeni okoliš u Hrvatskoj. Neki od izvora financiranja uključuju: Horizon2020, LIFE, EUKI, Zaklada IKEA i Zaklada Laudes. Projekti GBC-u pružaju priliku podići svijest dionika o važnosti održive gradnje i da organizira stručne edukacije koje im pomažu da razviju vještine i znanje potrebne za implementaciju održivih rješenja u praksi.

 

Projekti GBC-a imaju značajan utjecaj na hrvatsko tržište građevinarstva. Pomažu da se poveća spoznaja o važnosti održive gradnje, da se razviju vještine i znanje potrebne za implementaciju održivih rješenja te da se potaknu pozitivne promjene u građevinskoj industriji.

 

GBC tim stoji iza 10 uspješno provedenih projekata kroz koje je provodio aktivnosti zagovaranja niskougljičnog razvoja Hrvatske, istražio stanje na tržištu, povezao se i educirao dionike pri provedbi energetskih obnova zgrada zaštićene kulturne baštine te energetske obnove višestambenih zgrada. Također, zagovarao je održivu gradnju kroz promicanje zelene javne nabave i razmatranje cjeloživotnog utjecaja zgrada na okoliš. GBC redovito prijavljuje i provodi projekte financirane iz raznih međunarodnih izvora, što dodatno ilustrira obuhvat ambicija Savjeta u postizanju svojih ciljeva.

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368