Hrvatski savjet za zelenu gradnju

BAUMIT

BAUMIT


Ono što je započelo 1810 godine sa jednom peći za proizvodnju vapna, postao je najuspješniji brand građevinskog materijala u Europi. 1988 godine zaključena je suradnja između dvije austrijske tvrtke građevinskog materijala, čime je stvorena marka Baumit.

 

Kvalitetno upravljanje i zaštita okoliša su duboko ukorijenjene u korporativnu viziju dvije obiteljske tvrtke već desetljećima i konstantno se implementiraju u radu Baumita. Naša načela korporativnog upravljanja su usmjereni na ekonomske i ekološke ciljeve. Budućnost i održivo korištenje resursa, energije, minimiziranje emisije, optimizacija sirovina i korištenja goriva su zadaci koji se stalno provode.

 

Dobro promišljeno rukovanje prirodnim resursima koje nam je podarila priroda je uvijek u središtu pažnje našeg proizvodnog procesa. Zaštita okoliša je čvrsto usidrena u Baumit misiju već desetljećima. Razvijati nove koncepte i ideje s kojima naši proizvodi mogu čak i pomoći u smanjenju emisije i potrošnje energije, kao što je Baumit WDVS, krajnji je cilj tvrtke Baumit.

 

BAUMIT PROIZVODI       REFERENCE

 

Adresa: Vučak 34, 10 090 Zagreb
Telefon: 01 3466 808
Web adresa: www.baumit.hr
E-mail: baumit@baumit.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.