Hrvatski savjet za zelenu gradnju

bde projekt d.o.o.

bde projekt d.o.o.


bde projekt d.o.o. je samostalan projektni ured u Zagrebu koji se bavi svim aspektima projektiranja konstrukcija u Hrvatskoj i u Europskoj uniji.

Ured je osnovan početkom 2020. godine i trenutno zapošljava nekoliko inženjera i konstruktera konstrukcije. Sanacije i mostogradnja, tehnologija zavarivanja, antikorozivna zaštita i specijalne konstrukcije kao granična područja klasičnog građevinarstva u današnje vrijeme doživljavaju ubrzani rast i razvoj.
Mladi i dinamični zaposlenici naše tvrtke bde projekt d.o.o. svakodnevno aktivno doprinose inovativnom razvoju specijaliziranih područja klasičnog gradjevinarstva kako u Hrvatskoj tako i u Europskoj uniji.

Suradnjom s renomiranim projektnim uredima i fakultetima u Njemačkoj, s posebnim naglaskom na Stuttgart te velikim izvođačkim tvrtkama upoznati smo s najmodernijim europskim i svjetskim trendovima u građevinarstvu. Tehnički razvoj kao i sve veći kriteriji investitora zahtijevaju ekonomična, tehnički optimizirana i brza inženjerska rješenja. Integriranjem svih potrebnih specijalističkih područja u mogućnosti smo preuzeti odgovornost za složeno i kvalitetno projektiranje.

Pored ovlaštenih inženjera građevinarstva, ured zapošljava i tehnologa zavarivanja (IWE) te inspektora za antikorozivnu zaštitu (Frosio – Level III).

 

Adresa: Zagreb, Preradovićeva ulica 40
Telefon: 00385 99 455 4556
E-mail: info@bde-projekt.hr 
Web adresa: www.bde-projekt.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368