Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Beton-Lučko d.o.o.

Beton-Lučko d.o.o.


Beton-Lučko d.o.o. za graditeljstvo, proizvodnju, transport i trgovinu je tvrtka koja proizvodi beton i  betonske proizvode (predgotovljene betonske elemente i specijalne betonske elemente) prema tehničkim specifikacijama i projektima koje izrađuje tvrtke i/ili kupac.  Beton-Lučko d.o.o. obavlja i djelatnost  projektiranja i izvođenja građevinskih radova.

Tvrtka Beton Lučko prisutna je na hrvatskom tržištu 38 godina. Sadašnji proizvodni pogoni tvrtke su u Lučkom i Karlovcu, a prodajni centar je u Lučkom. Ciljevi poslovanja temelje se na ostvarivanju strategije i politike društva, na pružanju kvalitetnih usluga, tako da se poslovanje održi stabilno i pozitivno, a troškovi poslovanja budu racionalni.

Od osnutka 1986., stručni timovi kontinuirano rade na razvoju novih tehnologija, novih proizvoda i unapređivanju kvalitete.

Tvrtka posjeduje i certifikate za kontrolu tvorničke proizvodnje koje su izdala prijavljena/odobrena tijela. Svi proizvodni procesi se svakodnevno prate isto kao i kvaliteta proizvoda koja se ispituje u vlastitom laboratoriju, laboratorijima prijavljenih tijela ili akreditiranim laboratorijima.

Certifikati dokazuje sposobnost da Beton-Lučko d.o.o. pruža  usluge i proizvodi proizvode koji zadovoljavaju zahtjeve kupca, koji su u skladu sa zakonskim zahtjevima, te dokazuje otvorenost za stalno povećanje učinkovitosti i efikasnosti s konačnim ciljem povećanja zadovoljstva kupca.

Sustav upravljanja kvalitetom koristi procesni pristup i načela upravljanja kvalitetom, a u ovom razdoblju počinje uspostavljanje i primjena zahtjeva novog izdanja norme HRN EN ISO 9001: 2015. koji se odnose i na određivanje rizika i prilika.

Beton-Lučko ima visoke kriterije stručnosti, zapošljava veliki broj stručnih osoba, a stručni timovi tvrtke svakodnevno ulažu svoja znanja i sredstva u razvoj novih tehnologija u cilju održavanja koraka sa svjetskim trendovima u toj industrijskoj grani. Danas Beton-Lučko d.o.o. zapošljava oko 130 osoba.

Beton Lučko jedan od vodećih proizvođača velikog asortimana betonskih proizvoda, tvrtka koja svojim stručnim pristupom, zahvaljujući svom golemom iskustvu, zavidnim kapacitetima i profesionalnom odnosu prema radu, uspješno obavlja u zemlji i inozemstvu različite stručne zadatke, a sudjeluju i u brojnim znanstvenoistraživačkim i inovativnim programima.

 

Adresa:Puškarićeva 1b, 10250 Lučko

Telefon: +385 (0)1 6599 700
Web adresa: www.betonlucko.hr 
E-mail: info@betonlucko.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.