Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Colliers

Colliers


Colliers International Group Inc. (NASDAQ i TSX:CIGI) globalna je tvrtka za poslovanje nekretninama prisutna u 67 zemalja s više od 18.000 zaposlenika, odlučno radi na pružanju najbolje moguće usluge svojim klijentima.

 

Od osnivanja u Zagrebu 2004. godine, Colliers Hrvatska drži mjesto lidera na tržištima Hrvatske, Slovenije i BiH u segmentima trgovačkih i poslovnih prostora, industrijskih i logističkih nekretnina, projekata mješovite namjene, investicijske prodaje, te hotela i luksuznih rezidencija. Naši stručnjaci svakom se projektu posvećuju s integritetom, kreativnošću i profesionalizmom u želji da klijentu pruže pouzdanu savjetodavnu podršku, individualiziranu uslugu te u svakom procesu zastupaju klijentov najbolji interes.

 

To potvrđuje The Europe Property Award – Best Consultancy Award, nagrada najvišeg ranga za pružanje konzultantskih usluga u segmentu komercijalnih nekretnina, koju je Colliers Hrvatska osvojio 2016., 2018. i 2019. godine ali kao i nagradu za najboljeg konzultanta u Europi 2019/20.

 

Adresa: Petrinjska 3, Zagreb
Telefon: +385 1 4886 280
Web adresa: www.colliers.com
E-mail: croatia@colliers.com

This site is registered on wpml.org as a development site.