Hrvatski savjet za zelenu gradnju

GTC Nekretnine

GTC Nekretnine


GLOBE TRADE CENTRE S.A. je osnovan 1994. i trenutno je jedan od vodećih developera u SEE i CEE Europi. Dionice GTC-a su izlistane na Varšavskoj burzi i posluje na području Poljske, Mađarske, Češke, Slovačke, Rumunjske, Srbije, Hrvatske, Bugarske, Rusije i Ukrajine.

 

GTC razvija i upravlja završenim projektima u tri ključna sektora poslovanja nekretninama: retail i centri za zabavu, uredske zgrade i parkovi te stambeni sektor. Kompanija je razvila oko 750.000 m2 prostora i trenutno je vlasnik oko 455.000 m2 završenih komercijalnih nekretnina. GTC također u posjedu ima i impresivan portfolio investicija u različitim fazama razvoja koji će omogućiti izgradnju od oko 1.8 milijuna m2 komercijalnog i stambenog prostora.

 

Dionice GTC-a su izlistane na Varšavskoj burzi u prestižnom WIG20 indexu. Dionice kompanije su također uključene u međunarodni MSCI indeks i Dow Jones STOXX Eastern Europe 300 indeks kao i u GPR250 index.

 

GTC-ovi projekti često primaju priznanja od iskusnih specijalista s bogatim znanjem i iskustvom u području poslovanja nekretninama, agentima u poslovanju nekretninama i profesionalnim savjetnicima. GTC je često hvaljen zbog iznimne arhitekture, upotrebe najnovijih tehničkih rješenja, visokih standarda u efikasnosti i jedinstvenom pristupu lokacijama projekata koji često uljepšavaju vizualni profil okoliša na kojem se projekti grade.

 

GTC je zaradio povjerenje nekoliko desetaka internacionalnih korporacija i ostalih prestižnih institucija koji imaju svoje urede u GTC-ovim uredskim tornjevima. Uz to GTC je vlasnik 20 trgovačkih centara koji čine dom velikom broju uspješnih i zadovoljnih internacionalnih i lokalnih zakupaca.

 

Upravljački odbor GTC-a se sastoji od profesionalaca koji kombiniraju iskustvo na lokalnom i međunarodnom tržištu nekretnina. GTC-ov tim posvećenih specijalista koji cijene i razumiju potrebe lokalnih tržišta nekretnina, veličinu, podjelu poslovanja po sektorima i zemljopisnijm područjima, kao i visoke financijske rezerve i sigurnu razinu duga je omogućio GTC-u da se suoči sa izazovima i pronađe nova rješenja za nove situacije.

 

Adresa: Avenue Center, Avenija Dubrovnik 16 10000 Zagreb
Telefon: + 385 1 6659 400
Web adresa: www.gtc.com.pl

This site is registered on wpml.org as a development site.