Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Hrvatska pošta d.d.

Hrvatska pošta d.d.


Hrvatska pošta kao vodeći logističar na tržištu danas je digitalno inovativna tvrtka koja povezuje korisnike, tvrtke i zemlje.

 

Pošta je najveći davatelj poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj i jedini davatelj univerzalne usluge prema odredbama Zakona o poštanskim uslugama te pokriva više od 80 posto tržišta.

 

Danas je Hrvatska pošta svrstana među predvodnike digitalne transformacije u zemlji, a brojna nova rješenja u poslovanju i procesima omogućila su optimalne i modernije usluge te snažno potpomažu rast e-trgovine. Među uslugama Hrvatske pošte su i dobro poznati brendovi poput Žutog klika i ePošte.

 

Razvojna Strategija Pošta2022. u fokus svih promjena stavila je potrebe naših radnika i korisnika. Kako bismo odgovorili na potrebe korisnika i ispunili sve zahtjeve brzorastućeg paketnog tržišta, ponudili smo brzu paketnu dostavu – Paket24. Ova usluga jedina je brza dostava koja na čitavom teritoriju poslovnim i privatnim korisnicima nudi brojna kurirska rješenja prilagođena njihovim potrebama.

 

Hrvatska pošta neprestano radi na razvoju i ulaganjima u usluge, kapacitete i logistička rješenja, stoga će slanje i primanje paketnih pošiljaka korisnicima biti dostupno putem 300 paketomata postavljenih diljem zemlje. Strateškim investicijama i razvojem usluga Hrvatska pošta poboljšala je cjelokupno poštansko tržište i važan je dio rasta gospodarstva.

 

Razvojem logističkih kapaciteta i temeljnog poslovanja, regionalnom ekspanzijom i strateškim partnerstvima Hrvatska pošta nametnula se kao moderna tvrtka spremna za osvajanje novih tržišta.

 

Adresa: Jurišićeva 13, 10000 Zagreb
Web adresa: wposta.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368