Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Keindl Bau j.d.o.o.

Keindl Bau j.d.o.o.


Tvrtka KEINDL BAU iz Zagreba osnovana je 2013. godine na temeljima tvrtke 3K, koja se preko 30 godina bavila specijaliziranim projektiranjem na području fizike zgrada.

 

Osim specijaliziranog projektiranja, tvrtka se bavi i stručnim nadzorom, dijagnostikom nerazornim metodama (infracrvena termografija i dr.), energetskim certificiranjem, te energetskom i cjelovitom obnovom zgrada.

 

Vanja Keindl, dipl.ing.građ.

 

Direktorica, Ovlašteni inženjer, Ovlašteni energetski certifikator za složene sustave, ovlašteni termografist s međunarodnom licencom, ITC Level 1, Voditeljica planiranja i provedbe EU projekata, predavač u sustavu edukacije osoba ovlaštenih za energetsko certificiranje: za jednostavne i za složene sustave, te stručnjak, Koordinator I i Kooordinator II zaštite na radu

 

Stručni savjetnik Hrvatske komore inženjera građevinarstva u pitanjima i projektima vezanim uz energetsku učinkovitost u zgradarstvu, voditelj seminara vezanih uz energetsku učinkovitost u zgradarstvu, Izrada energetskih pregleda i energetskih certifikata (više od 1000 predmeta), specijalizirano projektiranje: energetska obnova zgrada, toplinska zaštita i racionalna uporaba energije u zgradarstvu, zaštita od buke, nadzor nad specijaliziranim izvođenjem radova, planiranje i upravljanje projektima energetske učinkovitosti u graditeljstvu, ekoloških tehnologija građenja i održavanja infrastrukturnih objekata i drugih građevina, mentor u programu stručnog usavršavanja.

 

Diplomirani inženjer građevinarstva (mag.ing. aedif),

 

Specijalizirano projektiranje i stručni nadzor, stručne ekspertize i dijagnostika temeljeno na nerazornim metodama ispitivanja u zgradarstvu- infracrvene termografije i dr. Ugovaranje, upravljanje projektima, konzalting i nadzor nad projektiranjem, izvođenjem i održavanjem energetski učinkovitih građevina, sustava za zaštitu okoliša i ekoloških tehnologija građenja. Izrada i provođenje projekata financiranih od EU, izrada projekata zaštite od buke, provođenje energetskih pregleda uključivo primjenu infracrvene termografije i dr.

 

Nagrada pripada našoj inženjerki Andrei Burić koja je radila u timu na navednom projektu.

 

Adresa: Ulica grada Vukovara 62b, 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 61 10 205
Web adresa: keindlbau.eu
E-mail adresa: keindlvanja@gmail.com

This site is registered on wpml.org as a development site.