Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Presscut

Presscut


Prva hrvatska agencija za praćenje medija

 

– Specijalizirana agencija koja se 1989. godine posvetila stručnom praćenju, selekciji, obradi i analizi informacija dostupnih iz hrvatskog medijskog prostora.
– Svojim sugestijama i razumijevanjem specifičnih potreba korisnika te profesionalnim i stručnim pristupom sudjelujemo u brzom i pravovremenom informiranju.
– Opskrbljujemo korisnike svim dostupnim podacima i informacijama iz najrazličitijih tematskih područja poput politike, gospodarstva, financija, infrastrukture, međunarodnih odnosa, kulture, znanosti i ostalih područja javnoga života.
– Presscut d.o.o. je tržišni lider s korisničkim portfeljem od oko 500 klijenata.
– Tehnološki lider s osvojenim nagradama za vlastita programska rješenja.
– Od 1996. stalni članica smo FIBEP-a (Federation Internationale Des Bureaux D’Extraits De Presse), svjetske organizacije monitoring agencija koja ima preko 90 članica u više od 40 zemalja i putem posebnih uvjeta razmjene, za svoje korisnike u Hrvatskoj prikuplja, prevodi i obrađuje medijske objave iz cijelog svijeta.
– PressCut posjeduje bazu i arhivu tiskovina u digitalnom obliku od siječnja 2002. godine i snimke cjelokupnog programa hrvatskih nacionalnih radijskih i TV postaja od 2006. Godine.
– Imamo i prevoditeljski servis koji je u mogućnosti u vrlo kratkom vremenu prevesti medijske objave na više od 25 stranih jezika.
– Svakodnevno čitamo 300 nacionalnih, regionalnih i lokalnih novinskih izdanja te prikupljamo objave s više od 400 URL adresa svih relevantnih internetskih portala i stranica. Kontinuirano, dnevno, gledamo i slušamo više od 70 televizijskih i 140 radijskih emisija, digitalnim snimkama pokrivamo 120 radijskih i 10 televizijskih regionalnih i lokalnih postaja i programa iz cijele Hrvatske.
– U mogućnosti smo dnevno izrađivati sintezu medijski posredovanih informacija sa pregledom dnevnih informacija o medijskim objavama na traženu tematiku na hrvatskom i /ili stranim jezicima.
– Sve usluge isporučujemo u izvanrednim rokovima, gotovo u realnom vremenu s objavom medijske objave ili njezinim emitiranjem.
– Presscut d.o.o. je tvrtka koja u svom poslovanju promiče načela održivog razvoja i društvene odgovornosti. Naša aktivnost usmjerena je otvaranju novih radnih mjesta kao i suradnju sa onima koji se odluče za samozapošljavanje kroz otvaranje vlastitog obrta ili tvrtke kako bi se doprinjelo socijalnoj sigurnosti zaposlenih i očuvanju okoliša.

 

Adresa: Domagojeva 2, 10000 Zagreb
Telefon: +385 4550 385
E-mail adresa: presscut@presscut.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.