Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Samsung Electronics Air Conditioner Europe

Samsung Electronics Air Conditioner Europe


Dopustite da vam predstavimo Samsung Electronics Air Conditioner Europe, podružnicu Samsung Electronics Adriatic (SEAD).

Samsung Electronics predstavio je prvi klimatizacijski uređaj 1974. godine i od tada već gotovo 50 godina uvodi inovacije na tržište. Redizajnirali smo ugodnost klimatiziranog prostora za budućnost i za sve vrste prostora, od komercijalnih do stambenih.

Naša misija jest biti lider na području inovacija, dizajna i tehnologije predstavljajući učinkovite i prekrasne uređaje. Ušli smo na europsko tržište komercijalnih klimatizacijskih uređaja 2005. godine. Obzirom da su naši proizvodi široko prihvaćeni i da smo prepoznati kao lider u kategoriji klimatizacijskih uređaja, osnovali smo tvrtku Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) u Amsterdamu u Nizozemskoj 2017. godine. SEACE teži zadovoljiti potrebe europskog tržišta, fokusirajući se na oba sektora, i komercijalni i stambeni, predstavljajući inovativne proizvode na području hlađenja, grijanja, tople vode za kućanstva, rashladnih uređaja i pametnih zgrada. Također pružamo podršku i tehnički trening na području klimatizacije i rješenja za pametne zgrade, kao i postprodajnu i tehničku podršku za naše partnere iz industrije.

Podružnica SEAD osnovana je u Zagrebu u Hrvatskoj, a podržava i pokriva regionalno tržište koje obuhvaća Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo. U suradnji sa širokom mrežom izvrsnih partnera klijentima smo na raspolaganju u pretprodajnoj fazi, tijekom prodaje, u postprodajnoj fazi, za marketing i logistiku.

Nedavna istraživanja pokazala su da Europljani u prosjeku provode 90 % vremena u zatvorenim prostorima. Razumijemo važnost ugodnosti klimatizacije prostora i kvalitete zraka u zatvorenim prostorima pa zato neprestano donosimo inovacije da bismo ponudili vrhunska tehnološka, zdrava i nenadmašno dizajnirana rješenja. Naš cilj je pretvoriti inovativne proizvode u iskustva koja nude cjelogodišnja rješenja za klimatizaciju stambenih i poslovnih prostora, uvijek pružajući besprijekornu povezivost. To obuhvaća proizvode za hlađenje i grijanje, filtre zraka i panele za pročišćavanje zraka, kao i mogućnost daljinskog upravljanja klimatizacijskim sustavima. Naš  asortiman inovativnih filtera zraka igra važnu ulogu u održavanju zdrave kvalitete zraka u zatvorenim prostorima, jer filteri iz zraka uklanjaju potencijalno štetne čestice prašine te omogućuju čist zrak tijekom cijele godine.

Samsung je izgradio snažan brand koji povezuje ljude iz cijelog svijeta, nudeći vrhunske inovacije i najsuvremenija rješenja za digitalno povezivanje na tržištu klimatizacijskih uređaja, dok istovremeno brine za okoliš. Kao vodeći proizvođač potrošačke elektonike i mobilnih uređaja te sustava za grijanje i hlađenje, možemo pružiti korisnicima jedinstveno One Samsung iskustvo – pametni dom tj. upravljanje svim kućanskim uređajima s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme.

KRONOLOGIJA

  1. osnovana je tvrtka Samsung u gradu Daegu. Bila je to mala trgovina namirnicama koja je prodavala i izvozila robu proizvedenu u gradu i okolici.

1969., odnosno 31 godinu kasnije, osnovana je tvrtka „Samsung Electronics Industry Co. Ltd.”.

  1. Samsung Electronics predstavio je prvi klimatizacijski uređaj, koji je tad bio velika inovacija.
  2. Samsung je proizveo prvi klimatizacijski sustav.
  3. Samsung Electronics ušao je na europsko tržište komercijalnih klimatizacijskih uređaja.
  4. Predstavljena je prva unutarnja ugradbena jedinica od 360 stupnjeva, Cassette 360.
  5. Predstavljena je tehnologija Wind-Free™.
  6. Samsung je predstavio ClimateHub sustav– integrirano rješenje za grijanje i opskrbu tople vode u kućanstvu.
  7. Predstavljena je nova generacija Samsung VRF sustava – DVM S2
  8. Predstavljena nova visokotemperaturna dizalica topline EHS Mono HT Quiet
  9. Predstavljena nova viskotemperaturna dizalica topline s radnom tvari R290, EHS Mono R290

 

Adresa: Radnička 37b, 10000 Zagreb

Telefon: 01 6267 700

E-mail: ac.office@samsung.com

Web adresa: www.samsung.com/hr/business/climate

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368