Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Signify International B.V. Podružnica Zagreb

Signify International B.V. Podružnica Zagreb


Philips Lighting vodeći je proizvođač rasvjete sa 120 godina tradicije i najvećim brojem patenata i inovacija u rasvjeti.

 

Ulaganja u razvoj i istraživanje više od dvostruko nadmašuju standarde u rasvjetnoj industriji. Philips Lighting spada u globalne predvodnike i u LED tehnološkoj revoluciji koja je zahvatila rasvjetnu industriju na prijelazu milenija. U skladu sa svojom vizijom Philips Lighting nastoji osigurati najviši stupanj zaštite i očuvanja okoliša kroz minimum potrošnje električne energije u proizvodnji i korištenju rasvjete te minimum parazitnog rasipanja svjetlosti.

 

Philips Lighting u Hrvatskoj je također vodeći pojedinačni dobavljač rasvjete te osigurava uz dobavljivost rasvjetne opreme i vrhunske prateće usluge rasvjetnog konzaltinga za definiranje optimalnog rasvjetnog rješenja prema željama i mogućnostima korisnika.

 

Adresa: Slavonska avenija 6, Zagreb
Telefon: +385 1 3033 741
Web adresa: www.lighting.philips.com
E-mail adresa: tvrtko.cavar@philips.com

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368