Hrvatski savjet za zelenu gradnju

STAV-ing d.o.o.

STAV-ing d.o.o.


XYPEX tehnologija hidroizolacije i zaštite betona na bazi kristalizacije je jedan izuzetan ekološki materijal koji od same proizvodnje, transporta, skladištenja, ugradnje i recikliranja pokazuje svoju zelenu stranu zaštite okoliša.

 

XYPEX tehnologija je razvijena i patentirana prije 50 godina u sklopu američke vojske. Osnovni zadatak je bila kvalitetna zaštita betonskih konstrukcija od vlage i prodora vode (podzemna skladišta, kontrolni centri …). Danas je XYPEX multinacionalna tvrtka s distribucijom u preko 110 zemalja širom svijeta i otvorenim proizvodnim pogonima na svim kontinentima.

 

Prije više od 18 godina XYPEX tehnologija stigla je i u Hrvatsku, te do danas imamo preko 400 uspješnih projekata izvedbi hidroizolacije.

 

Vrlo smo ponosni i na činjenicu:

XYPEX je PRVA i JEDINA certificirana hidroizolacija betona na bazi kristalizacije u Europi.

 

Nema zamjenske hidroizolacije i nema jednakovrijedne.

 

Najbolji opis primjene kristalizacije betona kao najboljeg rješenja hidroizolacije je dao priznati projektant iz Engleske:

 

„Preko 20 godine koristim XYPEX materijale u svojim projektima. Zahvaljujući fizikalno – kemijskim osobinama, otpornosti i načina na koji se XYPEX materijali primjenjuju, XYPEX tehnologija ne samo da zauzima posebno mjesto u području graditeljstva, već je vrlo često i jedino moguće rješenje izvedbe hidroizolacije i zaštite betonskih konstrukcija, bez obzira radi li se o novim objektima ili sanacijama postojećih.“

 

Adresa: Jukićeva 8a, 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 3041 400
Web adresa: xypex.hr
E-mail adresa: info@xypex.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.