Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Sto Ges.m.b.H.

Sto Ges.m.b.H.


Uspješna poduzeća proizvode uspješne proizvode – no, dugoročan uspjeh ne temelji se samo na dobrim proizvodima. Važni su i pouzdanost i tradicija, snaga inovacije i održiva proizvodnja, zadovoljni klijenti te motivirani zaposlenici. S tom sviješću Sto od osnutka 1955. godine proizvodi i razvija proizvode za gradnju.

 

Dijalog s klijentima i partnerima posebna je obveza društva Sto. Neprestana je komunikacija osnovni uvjet – posve u smislu „Graditi svjesno“ – održanja vrijednosti starih i novih građevina. Odgovorna gradnja podrazumijeva neprestan tijek informacija. Biti ispravno i pravovremeno informiran znači moći donijeti sigurnu i bolju odluku.

 

Sto kao međunarodna grupacija, sa sjedištem i proizvodnjom u Njemačkoj i Austriji, ima dugogodišnje iskustvo iz najrazličitijih svjetskih regija. Iskustva koja su uvelike utjecala na Sto razvoj i odabir proizvoda.

 

Adresa: Ulica Franje Lučića 32A, HR-10090 Zagreb
Telefon: +385 1 3499 555
Web adresa: sto.hr
E-mail adresa: info.hr@sto.com

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368