Hrvatski savjet za zelenu gradnju

SUPEUS – Studentska Udruga

SUPEUS – Studentska Udruga


O NAMA

Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS) interdisciplinarna je udruga studenata koji svojim radom podižu svijest o važnosti energetske učinkovitosti, održivih rješenja i nužnosti korištenja obnovljivih izvora energije. Kroz svoje djelovanje Udruga objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore, dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva. SUPEUS je time sadržajno jedinstvena udruga na razini studentskih udruga u Republici Hrvatskoj i svojim dosadašnjim djelovanjem pokazuje kako je pred njom perspektivna budućnost.

 

DJELATNOST

Djelatnost SUPEUS-a usmjerena je na educiranje, savjetovanje i promoviranje važnosti energetske učinkovitosti, održive gradnje i obnovljivih izvora energije. Osmišljavanjem različitih projekata Udruga povezuje studente, fakultete, tvrtke i strukovne organizacije raznih područja djelovanja. Kroz 2013. godinu SUPEUS je organizirao nova izdanja svoja dva najpoznatija događaja, a to su seminar za studente Budućnost ugodnog stanovanja i SUPEUS Case Study 2013. s glavnom temom Europska strategija 20-20-20. Izdan je također i prvi broj časopisa SUMA te održan Mjesec budućnosti unutar kojeg je Udruga sudjelovala na Zagrebačkom energetskom tjednu te pružila studentima priliku prezentiranja svojih radova i istraživanja na događajima Studenti studentima te na svečanom zatvaranja projekta.

 

Članovi SUPEUS-a u protekloj su godini posjetili i Osnovnu školu „Luka“ u Sesvetama te s Fakultetom strojarstva i brodogradnje organizirali promotivni štand na sajmu Interklima 2013., na kojem su i sami sudjelovali. Svi nabrojeni projekti SUPEUS-a rezultat su zajedničkog rada članova, koji osim razvijanja vlastitih ideja, također sudjeluju na brojnim sajmovima, konferencijama i seminarima tematski povezanim uz rad Udruge.

 

Adresa: Unska ul. 3, 10000 Zagreb, Croatia
Web adresa: supeus.hr
E-mail adresa: uprava@supeus.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368