Hrvatski savjet za zelenu gradnju

HPB

HPB


Kao važan financijski subjekt na hrvatskom tržištu, Hrvatska poštanska banka svjesna je svog utjecaja na okruženje, kao i činjenice da djelovanje i poslovanje u društvu podrazumjeva i konstantnu brigu i poštovanje prema njemu. Briga za gospodarski napredak i ljude utkani su u korporativne vrijednosti banke, a svojim aktivnostima unutar banke i u društvu HPB potvrđuje svoj angažman kao socijalno osvještenog pripadnika zajednice.

 

Društvenu odgovornost HPB iskazuje kroz nekoliko segmenata djelovanja – brigom za zaposlenike i ulaganjem u njihovo osposobljavanje i razvoj, transparentnim poslovanjem i dostupnošću klijentima, pružanjem potpore zajednici u kojoj posluje putem donacija i sponzorstava te brigom za očuvanje okoliša. Izražavajući društvenu odgovornost i dobru volju koja prelazi propisane okvire, Banka nastoji povećati standarde društvenog razvoja, poslati poruku svojim interesnim skupinama te svojim aktivnostima doprinijeti općoj dobrobiti društva.

 

Adresa: Jurišićeva 4, Zagreb
Telefon: 01 4804 400
Web adresa: www.hpb.hr
E-mail: hpb@hpb.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368