Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Klimaproing

Klimaproing


Tvrtka KLIMAPROING d.o.o. je osnovana 1993. godine, a glavna djelatnost je projektiranje strojarskih instalacija, provođenje stručnog nadzora nad izvođenjem strojarskih instalacija i tehničko savjetovanje.

 

Danas zapošljavamo šest projektanata i to četiri ovlaštena inženjera – člana Hrvatske komore inženjera strojarstva, jednog inženjera sa statusom vježbenika u Komori i jednog strojarskog tehničara s položenim stručni ispitom. Osim izrade projektne dokumentacije i provođenja stručnog nadzora, možemo vam pomoći tehničkim savjetima u investicijskim odlukama, izradi tendera, prikupljanju i obradi ponuda, te općenito pri organizaciji gradnje i izvođenja radova.

 

Od 2010. godine imamo ovlaštenje za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada s jednostavnim i složenim tehničkim sustavima. Dokazali smo se na puno velikih i zahtjevnih projekata, većim dijelom unutar Republike Hrvatske, ali i u internacionalnom okruženju, surađujući s projektnim uredima iz Slovenije, Njemačke, Engleske, Francuske…, te radeći za međunarodne investitore u ili izvan Hrvatske. Smatramo da o našoj kvaliteti najbolje svjedoči zadovoljstvo našihklijenata – više Od 2005. godine poslujemo u skladu sa sustavom upravljanja EN ISO 2000 : 9001.

 

Adresa: Zelengaj 45 1 b ; 10 000 Zagreb
Telefon: +385 1 4579 220
Web adresa: klimaproing.hr
E-mail adresa: info@klimaproing.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.