Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Tehnika

Tehnika


Dioničko društvo Tehnika jedno je od vodećih građevinskih tvrtki za visokogradnju, prepoznatljivo na domaćem i svjetskom tržištu. Tijekom više od 60 godina poslovanja, tvrtka je stekla iznimno iskustvo u gradnji objekata različitih namjena. Kroz stručnost i poslovnu etičnost naših 1300 zaposlenika izrasli smo u modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti, bogate tradicije i kreativnih iskoraka mladih stručnjaka što nam omogućuje da se lako prilagodimo pojedinačnim potrebama naših klijenata.

Naša misija je klijentima pružati najkvalitetniju cjelokupnu uslugu, od savjetovanja i projektiranja do potpune realizacije objekata prema najvišim standardima u skladu sa zahtjevima norme ISO 9001. Poznati smo po gradnji objekata visokogradnje svih namjena: poslovnih, javnih, stambenih, edukacijskih, ugostiteljskih te najzahtjevnijih industrijskih objekata.
Uz navedene standarde kvalitete, jedno od temeljnih načela poslovanja našeg Društva je i očuvanje okoliša, energetska učinkovitost i prevencija onečišćenja. S ciljem što efikasnije brige o okolišu, naše Društvo je uvelo sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001 koji se primjenjuje na projektiranje, inženjering i izgradnju svih vrsta objekata te proizvodnju i prodaju betona i betonskih proizvoda.

Kao građevinska tvrtka, prepoznajemo odgovornost i ulogu građevinske industrije u naporima za postizanjem racionalnijeg korištenja energije i resursa u društvu. U skladu s time kontinuirano obrazujemo naše stručnjake, kako bi se pripremili za nove izazove i bili u tijeku s novim tehnologijama i najsuvremenijim standardima zelene gradnje. U tu svrhu nastojimo se povezati sa svim relevantnim društvima i institucijama što smo postigli kroz Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj čiji smo suosnivač i dio tima koji ima zadaću širiti ideju zelene gradnje na dobrobit naših klijenata i društva u cjelini.

 

Adresa: Ulica grada Vukovara 274, 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 6594 240
Web adresa: tehnika.hr
E-mail: tehnika@tehnika.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368