Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Tipfeler d.o.o.

Tipfeler d.o.o.


Tvrtka TIPFELER d.o.o. je osnovana krajem 2019. godine, a primarna djelatnost je projektiranje strojarskih instalacija i sustava u zgradarstvu i industrijskim postrojenjima, te stručni nadzor i tehničko savjetovanje, s naglaskom na “gotovo nula energetske zgrade” (nZEB standard), te promicanjem alternativnih sustava opskrbe energijom.

 

Osim same energetske učinkovitosti i “zelene” gradnje, naglasak je i na razvoju primjene specijaliziranih BIM alata (en.: Building Information Modeling), kao globalno-prihvaćeni standard u projektiranju, koristeći DDS-CAD softversko okruženje.

 

Kao relativno mlada tvrtka na tržištu, Tipfeler je društvo s vizijom razvoja mladih stručnjaka u vidu formiranja entuzijastičnih timova, a s temeljnom zadaćom eliminiranja profesionalnih “zatipaka u društvu”. Stalnim stručnim usavršavanjem i edukacijom težimo postizanju prepoznatljive poslovne izvrsnosti, a uz projektiranje strojarskih instalacija i provođenje stručnog nadzora nudimo i ostale aktivnosti u inženjerstvu kao što su:

– tehničko savjetovanje / konzalting,
– vođenje projekata / planiranje i praćenje realizacije,
– izrada specijaliziranih / stručnih analiza,
– razvoj novih inovativnih i personaliziranih proizvoda,
– 3D ispis preciznom SLA tehnologijom (stereolitografija) / brza izrada prototipa,
– snimanje iz zraka bespilotnom letjelicom (dronom).

 

Dosadašnjim individualnim iskustvom kroz sudjelovanje na pojedinim velikim i zahtjevnim projektima ostvarili smo povjerenje određenih partnera, a u vidu profitabilnog rasta i prepoznatljivog razvoja tvrtke kontinuirano radimo na širenju poslovnih partnera i pronalasku novih klijenata iz područja osnovnog djelokruga.

 

Adresa: Tucmani 5, 10000 Zagreb
Telefon: +385 91 4794 338
Web adresa: tipfeler.hr
E-mail adresa: info@tipfeler.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.