Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Weishaupt

Weishaupt


Osnovno načelo
Ime Weishaupt jamči pouzdanost, visoku kvalitetu i najbolji servis. Kao srednje poduzeće u privatnom vlasništvu, dovoljno smo veliki, da budemo uspješni u svijetu s našom energetskom tehnologijom. Također smo dovoljno mali da djelujemo samostalno, odgovorno, prilagodljivo i dosljedno.

 

Kao obiteljsko poduzeće ne vidimo se odgovornima samo za naše proizvode, nego i za naše zaposlenike. To povjerenje u odgovornost nam se vraća u obliku samo odgovornosti, vjernosti i radnoj kulturi. Mnogi zaposlenici rade kod Weishaupta 25, 40 ili skoro 50 godina, što sigurno govori više od sjajnih blještavih prospekata. Dobra klima na poslu, zadovoljstvo i pouzdanost čine osnovu za zadovoljstvo naših kupaca svuda u svijetu.

 

Pouzdano istraživanje

U Weishaupt istraživačkom i razvojnom centru razvija danas oko 100 visoko specijaliziranih tehničara, konstruktora i inženjera tehničke proizvode do faze serijske izrade. Ovdje je postavljen kamen temeljac pouzdane Weishaupt tehnike.

 

Pouzdana proizvodnja

Najveća kvaliteta i preciznost je naš zahtjev. Znanje naših kvalificiranih djelatnika je u svakom proizvodu, što je preduvjet uspješnog razvoja poduzeća. U Weishaupt ulaze samo stvarno, na tržištu dokazani, sklopovi i dijelovi pribora da bi kod korisnika pouzdano obavljali svoju namjenu.

 

Pouzdan servis

Za nas u Weishauptu je dobar servis važan dio naše bogate i opsežne ponude. Kompetentne stručne snage su ovdje za naše korisnike, uvijek kad je potrebno – 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu. Redovitim školovanjem naših stručnih partnera, servisnih tehničara i djelatnika brinemo uvijek za to da trenutna znanja o proizvodima i tehnici budu dostupna, u praksi mogu biti primijenjena, tako da servis pouzdano djeluje.

 

Adresa: Dragutina Golika 61
Telefon: +385 1 5808 940
Web adresa: weishaupt.hr
E-mail adresa: info@weishaupt.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.