Hrvatski savjet za zelenu gradnju

21. stručni simpozij o zelenoj gradnji: “Što se u Hrvatskoj zaista gradi zeleno?”

21. stručni simpozij o zelenoj gradnji: “Što se u Hrvatskoj zaista gradi zeleno?”


21. Stručni simpozij o zelenoj gradnji – Split – 21.05.2015

“Što se u Hrvatskoj zaista gradi zeleno?”– glavna je tema simpozija u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu te Društva arhitekata Split.

Stručni simpozij o zelenoj gradnji održava se 21. svibnja 2015. godine sa početkom u 15:00 sati u velikoj dvorani FGAG-a, Matice Hrvatske 15, Split.

Simpozij je organiziran u dva bloka. U prvom bloku biti će obrađene studije, istraživanja i projekti certificirani prema međunarodnim standardima. Također, biti će pojašnjen i projekt BUILD UPON. Hrvatski savjet za zelenu gradnju dio je konzorcija od 13 zemalja koje sudjeluju u dvogodišnjem europskom projektu BUILD UPON kao dijelu HORIZON 2020 programa. BUILD UPON je službeno startao 1. ožujka 2015. godine, vođen je od strane Europske regionalne mreže koja djeluje pri Svjetskom savjetu za zelenu gradnju (WorldGBC). Cilj projekta je pomoć europskim zemljama u implementaciji snažnijih, efikasnijih i dugoročnijih nacionalnih politika u projektima energetske obnove postojećih zgrada kako bi se u potpunosti iskoristili potencijali energetskih ušteda u predmetnom sektoru te ostvarili ciljevi u okviru Energy Efficiency Directive (Travanj 2017). U drugom dijelu, sponzori će se predstaviti sa svojim pojedinačnim temama te će se osvrnuti na mogućnosti i nove trendove u području inovativnog graditeljstva.

Simpozij se boduje sa 2 boda „sukladno odredbi Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva (NN 24/2008), Tablici bodovnih vrijednosti kategorija unapređivanja i usavršavanja znanja r. br. 11.“


Simpozij je BESPLATAN za sve sudionike.


Program stručnog simpozija i obrazac putem kojeg se možete prijaviti pronađite na sljedećim linkovima:

Obrazac za prijavu 

Program stručnog simpozija  


MEDIJSKI POKROVITELJ:

This site is registered on wpml.org as a development site.