Hrvatski savjet za zelenu gradnju

5. MEĐUNARODNI KONGRES DANI INŽENJERA STROJARSTVA, Vodice, 29. – 31. ožujka 2017. godine

5. MEĐUNARODNI KONGRES DANI INŽENJERA STROJARSTVA, Vodice, 29. – 31. ožujka 2017. godine


Hrvatska komora inženjera strojarstva vas poziva na 5. međunarodni kongres Dani inženjera strojarstva, koji će se održati u Vodicama od 29. – 31. ožujka 2017. godine.

Kao i prethodno održani kongresi Dani inženjera strojarstva i 5. kongres će okupiti inženjere strojarstva ali i ostalih struka iz Republike Hrvatske, te iz ostalih EU zemalja u okruženju.
Na kongresu će se obrađivati teme od interesa ovlaštenih inženjera strojarstva, voditelja građenja i voditelja radova strojarske struke i to: zakonska regulativa, energetska učinkovitost, energetska i procesna postrojenja, zaštita okoliša i održivi razvoj i dr. teme od interesa članova Komore. Teme kongresa će biti objavljene početkom listopada 2016. godine.

Kongres je organiziran kroz stručne teme koje su obrađene kroz tri uvodna plenarna (pozivna) predavanja, te tri stručna rada kao uvod u radionicu ili okrugli stol. Na taj način osigurano je sudjelovanje ekspertnih osoba iz RH i EU za pojedine teme kroz pozvana predavanja ali isto tako i sudjelovanje sudionika kroz stručne radove, poster sekciju i radionice ili okrugle stolove. Poziv za prijavu radova vezano uz teme kongresa će biti objavljen početkom listopada 2016. godine. Ukoliko imate stručni rad (izrađena projektna dokumentacija, izgrađena građevina ili slično) vezan uz temu kongresa, prijavite rad, te na taj način promovirajte sebe, vašu tvrtku i samu strojarsku struku.

Više informacija vezanih za 5. međunarodni kongres Dani inženjera strojarstva možete preuzeti ovdje.

Vidimo se u Vodicama od 29. – 31. ožujka 2017. godine!

Više informacija potražite na www.hkis.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368