Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Dani energetskih rješenja, 29. – 31. svibnja 2015.

Dani energetskih rješenja, 29. – 31. svibnja 2015.


Centar energetskih rješenja u suradnji s Westgate Shopping Cityjem organizira događaj pod nazivom “Dani energetskih rješenja” od 29.-31.5., kojim se promovira energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije, te CER kao mjesto gdje se mogu naći napredna i inovativna rješenja.

Centar energetskih rješenja okuplja stručnjake svih područja čiji je cilj širiti znanje i iskustvo prema osvještavanju i postizanju energetske učinkovitosti. Događaj će podržati Hrvatski savjet za zelenu gradnju, koji je partner u projektu. Održavat će se na najfrekventnijem mjestu u Westgate-u, gdje će biti postavljeni pultovi partnera na kojima će promotori biti u interakciji s posjetiteljima (mogućnost izrade proračuna potrošnje i moguće uštede). Također će biti moguće isprobati električne bicikle na ograđenom prostoru u centru, a u planu je izložiti i električni automobil, mini PV punionicu, IR panele, dok će se drugi sustavi moći pogledati u CER-u gdje će posjetitelji moći dobiti konkretan savjet stručnjaka.

CER poziva sve partnere i zainteresirane tvrtke da se uključe u događaj, kako bi svoje proizvode i rješenja predstavile široj javnosti.


CER 

+385 (0) 1 3669 467

info@cer-cro.hr ; www.cer-cro.hr

Zaprešićka 2, Jablanovec

10298 Donja Bistra

This site is registered on wpml.org as a development site.