Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Dani održivog razvoja grada Karlovca

Dani održivog razvoja grada Karlovca


Pozivamo Vas da se pridružite Danima održivog razvoja grada Karlovca 

13. i 14. lipnja 2016. 

 

Grad Karlovac odlučio je organizirati Dane održivog razvoja te približiti pojmove zelene gradnje i održivosti svojim sugrađanima te ih na taj način osvjestiti o važnosti investiranja u zelene i održive objekte.

Povodom toga,14. lipnja, za građane će pojedina poduzeća izlagati svoje promotivne materijale na štandovima između tržnice i trgovačkog centra Kaufland (Trg Josipa Broza 5) u vremenu od 10:00 – do 15:00 sati te na taj način informirati građene o mogućnostima i benefitima investicija u zelenu i održivu gradnju.

 

   

 

Također, održava se i Stručni skup „Proizvodi i usluge za energetsku obnovu zgrada“ 14.6.2016. s početkom u 13,30 sati (očekivano trajanje do 16,00 sati) Društvu arhitekata, građevinara i geodeta Grada Karlovca, Banjavčićeva 8Partneri Grada Karlovca, Hrvatski savjet za zelenu gradnju (HSZG) i Regionalna energetska agencija SZ Hrvatske (REGEA) zajedno sa svojim partnerskim organizacijama i članovima, te DAGG Karlovac kao domaćinom Stručnog skupa održat će niz prezentacija kojima će se predstaviti najnoviji proizvodi i usluge prigodni za energetsku obnovu zgrada i obiteljskih kuća (betoni, zidni elementi, fasadni sustavi, prozori i vrata, kalorimetri, razdjelnici topline, klimatizacijski sustavi, obnovljivi izvori energije, sustavi za grijanje/hlađenje, energetsko certificiranje, projektni management i niz drugih…)

ULAZ je slobodan za sve inženjere i studente inženjerskih struka, a svoj dolazak možete prijaviti do 13.6.2016. na: tea.zugaj@gbccroatia.org

 

PROGRAM STRUČNOG SKUPA POGLEDAJTE OVDJE

 

   

   

 

This site is registered on wpml.org as a development site.