Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Edukacija European LEED for Homes

Edukacija European LEED for Homes


Active Energies predstavlja sveobuhvatan LEED® program obuke za obiteljske kuće za Europu, čiji će domaćin biti Green Living Projects.

Jedna od glavnih prepreka LEED® certificiranja za obiteljske kuće je nedostatak Green Rater i Energy Rater usluga. Zahvaljujući europskom programu edukacije LEED® for Homes Training Program, to će se promijeniti.

Ovaj program treninga je jedinstvena prilika za svakoga u Europi tko želi postati Green Rater kao i Energy Rater kako bi se osigurala potrebna verifikacija za specifično područje LEED® BD + C: Homes i LEED® BD+C: Multifamily Midrise Projects.

Odobreni trener/pružatelj usluge je Megan Gilman, Active Energies

Što sve European LEED for Homes trening obuhvaća?

The LEED® for Homes European Mentorship Program sastoji se od 3 modula:

  1. Green Rater Training Module  – Ovaj modul omogućuje sudionicima pripremu za Green Rater ispit putem online treninga u kombinaciji s 2-dnevnom radionicom koja se održava 10. i 11. listopada u Barceloni, Španjolska. Early Bird popusti su dostupni do kraja srpnja.
  2. Energy Rater Training Module  – Ovaj modul omogućuje sudionicima da se upoznaju s formalnim Energy Rater uvjetima obuke u skladu sa zahtjevima USGBC putem online trening u kombinaciji s 1-dnevnom radionicom koja će se održati 12. listopada u Barceloni, Španjolska. Early Bird popusti su dostupni do kraja srpnja.
  3. LEED® for Homes Mentoring Program – Ovaj modul, za polaznike Green Raters  modula, kao i za one koji su sudjelovali u Energy Rater Training-u omogućuje priliku za obavljanje poslova koje zahtjeva USGBC  na 2 European LEED® for Homes projects  u razdoblju od najviše 2 godine.

Po završetku sva 3 modula, stručnjaci će se kvalificirano djelovati i kao Green Rater i Energy Rater na europskim projektima koji slijede LEED® for Homes sustav certificiranja.

Za više informacija budite se slobodni obratiti g. Emmanuelu Pauwelsu, Green Living Projects epauwels@greenlivingprojects.com

This site is registered on wpml.org as a development site.