Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Energetska obnova višestambenih zgrada: Prepreke, rješenja i mogućnosti – 25.1., 1.2., 8.2.2023.

Energetska obnova višestambenih zgrada: Prepreke, rješenja i mogućnosti – 25.1., 1.2., 8.2.2023.


Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira trening pod nazivom: Energetska obnova višestambenih zgrada: Prepreke, rješenja i mogućnosti koji će se održati online u ciklusu od tri treninga u tri tjedna putem Zoom platforme – 25.1., 1.2., 8.2.2023. godine.

Trening se provodi u okviru projekta Retrofit HUB koji za cilj ima pružanje relevantnih informacija o energetskoj obnovi višestambenih zgrada dionicima u procesu – predstavnicima suvlasnika, upraviteljima zgrada, stručnjacima izrađivačima projekata i izvođačima.

             PRIJAVNICA         PROGRAM  

Sudjelovanje je besplatno uz prijavu!

Program treninga se vrednuje u okviru Programa stalnog stručnog usavršavanja.

 

Trening će obraditi sljedeće teme:

  • Regulatorni okvir energetske obnove višestambenih zgrada
  • Tehnička rješenja za obnovu ovojnice zgrade i sustave grijanja
  • Financiranje obnove – izvori i alternative za bespovratna sredstva

 

Energetska obnova višestambenih zgrada sve je popularnija tema, suvlasnicima stanova jasne su dobrobiti obnove, ali industrija i tehnologije se mijenjaju te je potrebno objasniti i ukazati na razne izazove u nadolazećem periodu, a edukacija Energetska obnova višestambenih zgrada: Prepreke, rješenja i mogućnosti pružit će najvažnije informacije u ciklusu od tri treninga.

O Retrofit HUB projektu:

 

Retrofit HUB ističe važnost educiranja i povezivanja ključnih skupina; korisnika zgrada (stanara), predstavnika stanara, upravitelja imovine/objekata, predstavnika lokalnih vlasti, stručnjaka iz privatnog sektora, predstavnika udruga, studenata i šire javnosti.

Aktivnosti projekta bit će usmjerene na educiranje i podizanje svijesti navedenih dionika o načinima implementacije inicijativa obnove, tijeku te postupcima prijava i provedbe, instalacijama, materijalima i načinu verifikacije kvalitete provedene obnove. Istaknut će se dobrobiti energetske obnove kroz važnost utjecaja na klimu, klimatsku otpornost, prilagodbu te pojašnjenje energetske učinkovitosti.

ORGANIZATOR                 

 

ZELENI PARTNER                       PARTNER TRENINGA

ZLATNI POKROVITELJI

INSTITUCIONALNI POKROVITELJI

UZ PODRŠKU:

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.