Hrvatski savjet za zelenu gradnju

EU Fire Safety Day – poziv na međunarodnu konferenciju 31.5.2020.

EU Fire Safety Day – poziv na međunarodnu konferenciju 31.5.2020.


EU Fire Safety Day – poziv na prezentaciju i sastanak će se održati u srijedu, 29. siječnja 2020. godine s početkom u 10:30 sati na Građevinskom fakultetu.

EU Fire Safety Day (Europski dan zaštite od požara) naziv je međunarodne konferencije koja će se održati 31. svibnja 2020 (nedjelja) u Zagrebu i koja je na službenom popisu konferencija tijekom presjedanja Hrvatske Vijećem Europske unije.

Organizatori konferencije su Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, kao i Fire Safe Europe udruženje iz Bruxellesa.

Konferencija će okupiti predstavnike vlada država EU članica, akademsku zajednicu, međunarodne stručnjake, političare, donositelje odluka, vatrogasce, nevladine organizacije i medije.

Tematske cjeline bile bi zaštita od požara zgrada kulturne baštine; nove tehnologije i zaštita od požara (s posebnim osvrtom na solarne panele i električna vozila); zaštita od šumskih požara te zaštita od požara u urbanim sredinama.

Ovaj datum, 31. svibnja, trebao bi biti datum kada bi zaštita od požara trebala biti u fokusu u svim državama članicama EU-a i službena procedura u Europskom parlamentu je već započeta.

Posebno imajući u vidu da Vaša tvrtka veliku pozornost daje upravo zaštiti od požara, bilo bi nam drago da se odazovete na prezentaciju ove konferencije koju smo namijenili uskom krugu tvrtki koje bi ovaj događaj od međunarodnog značaja mogli i financijski podržati.

Molimo potvrdite Vaš dolazak na mail banjadi@grad.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368