Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Filipović poslovno savjetovanje: Dvanaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina

Filipović poslovno savjetovanje: Dvanaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina


Dvanaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina održat će se dana 20. i 21. travnja 2016. godine u hotelu Esplanade Zagreb.

Godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina je centralno godišnje mjesto okupljanja svih koji sudjeluju u projektima razvoja komercijalnih nekretnina, na tržištu komercijalnih nekretnina, ali i u ostalim industrijama koje su vezane za nekretnine i građevinu u Hrvatskoj, Europskoj zajednici, našoj regiji i internacionalno.

Glavne teme Dvanaeste Konferencije u Zagrebu bit će:

 

  • Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju između Europske banke za obnovu i razvoj i Svjetskog savjeta za zelenu gradnju
  • RE Triptih / Hrvatska / SEE Regija / EU
  • RE Program Triatlon / Razvoj / Financiranje / Ulaganja

 

Dodatne teme o kojima će se govoriti na Konferenciji su: Diplomatski pogled na mogućnosti ulaganja u Hrvatsku, Trendovi i predviđanja razvoja nekretnina u Hrvatskoj od 2016.-2020., Zagreb-HUB, RE-Bazaar, Razvoj zone Gredelj, Green Mortgages, Hospitality, Boutique hoteli u središtu povijesnih gradova, REalna transformacija ili iluzija, Stanovanje te Upravljanje portfeljom nekretnina velikih društava.

Kao i u proteklih 11 godina, predavači će biti najstručnije osobe iz Hrvatske i inozemstva, koje su svojim dugogodišnjim radom i uspjesima stvorili ime u industriji u kojoj posluju. Sudionici godišnjih međunarodnih konferencija o hrvatskom tržištu nekretnina su vlasnici, predsjednici uprava, članovi uprava, direktori i visoko pozicionirani menadžeri društava koja sudjeluju na tržištu komercijalnih nekretnina i u projektima razvoja komercijalnih nekretnina. Također sudjeluju i odvjetnici, arhitekti, građevinski poduzetnici, korisnici komercijalnih nekretnina, savjetnici i mnogi drugi.

 

Konferencija je izvrsna platforma putem koje hrvatske i internacionalne tvrtke mogu predstaviti svoje poslovanje i projekte.

Detaljne obavijesti o Konferenciji, programu i prijavi na Konferenciju pogledajte na www.filipovic-advisory.com/hr/ 

This site is registered on wpml.org as a development site.