Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Green Apple Day of Service 2016

Green Apple Day of Service 2016


Green Apple Day of Service 2016  

 

Green Apple Day of Service / GADS će se održati u subotu, 24. rujna 2016. godine. GADS daje roditeljima, nastavnicima, studentima, poduzećima i lokalnim organizacijama priliku promijeniti sve škole u zdrava, učinkovita i sigurnija okruženja u kojima se može puno naučiti o zelenom načinu života kroz lokalne projekte u svakoj zemlji.

Od 2012. godine, više od 750.000 volontera sudjelovalo je na zapanjujućih 12,660 lokalnih događanja koji su imali utjecaj na obrazovno okruženje od 7 milijuna studenata i učenika u svih 50 država SAD-a te u 73 zemlje svijeta.

U cijelom svijetu, zajednice će se udružiti i ove godine kako bi poboljšali svoje škole, kako bi povoljno utjecali na okoliš podržavajući zdraviju okolinu, te unaprijedili i širili znanja vezana uz okoliš i održivost. Hrvatski savjet za zelenu gradnju već nekoliko godina obilježava i podržava ovaj projekt te Vas poziva na zajedničku suradnju!

Pridružite se i Vi! Donirajte materijal ili financijska sredstva za:

  • Uređenje školskog vrta
  • Uređenje interijera škole te sustava za grijanje ili hlađenje
  • Uređenje vanjske ovojnice škole
  • Opremanje škole inteligentnim sustavima za rasvjetu i potrošnju vode
  • Edukaciju djece i učitelja o tome što je zelena gradnja i kako pozitivno utječe na naše zdravlje itd.

KAKO?

Predložite svoj način obilježavanja, osmislite vlastiti događaj ili pogledajte neke od prijedloga US GBC-a na: greenapple.org/projects – uključite se i budite dio globalnog projekta!

Više informacija možete potražiti na greenapple.org ili nam se javite direktno za suradnju u Hrvatskoj nainfo@gbccroatia.org

 

This site is registered on wpml.org as a development site.