Hrvatski savjet za zelenu gradnju

HSZG partner natječaju “Moj Zaba Start” u kategoriji “Moja zelena zona”

HSZG partner natječaju “Moj Zaba Start” u kategoriji “Moja zelena zona”


HSZG partner natječaju "Moj Zaba Start" u kategoriji "Moja zelena zona"

Zagrebačka banka i u 2014. nastavlja s projektom Moj Zaba Start. Kroz tri njegova natječaja – Moja prilika za inovativne poduzetničke i start up projekte; Moja zelena zona za zeleno poduzetništvo; Moja kreativna crta za kreativnu industriju – Banka će dodijeliti najboljim idejama ukupno milijun kuna poticaja. U svakoj kategoriji tri pobjednika koje odabere stručna komisija dobit će potporu u iznosu od po 100.000 kuna, a iznos potpore za jedan projekt odabran od strane javnosti je 33.000,00 kn. Prijave se primaju do 01. prosinca 2014. Svim finalistima omogućit će se edukacija kroz radionice vezane uz poslovno planiranje kako bi mogli uspješno upravljati poslovnim procesima i financijama te uspješno savladavati izazove tržišta.

Projekt MOJ ZABA START predstavila je u poslovnici Gradska štedionica u Zagrebu članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak koja je istaknula: „Za razvoj ovog društva i konačni izlazak iz recesije, između ostalog, ključno je potaknuti i nagraditi poduzetnički duh, kako bismo kao poduzetnička zemlja postali konkurentni i uspješni. Nakon uspjeha projekta Moj Zaba Start u 2013, na koji se prijavilo čak 420 inovativnih poduzetničkih ideja, odlučili smo i u ovoj godini nastaviti s ovim pristupom potpore ukupnom gospodarstvu. Uz brojne partnere i ambasadore koji nam dolaze iz redova uspješnih poduzetnika vjerujemo da ćemo zajedno pronaći nove poslovno kvalitetne priče.“. Uz gđu Roguljjić Novak, o natječaju su govorili i predstavnici partnera – g. Darko Liović, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO; g. Dragutin Ranogajec, predsjednik HOK-a; gđa Snježana Turalija, izvršna direktorica Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, i g. Davor Bruketa iz agencije Bruketa&Žinić.

S radom je krenula i internetska stranica Moj Zaba Start (www.mojzabastart.hr) na kojoj se mogu pronaći sve detaljnije informacije o projektu i natječajima te dodatni sadržaj vezan uz prošlogodišnje pobjednike, smjernice za pripremu poslovnog plana i prijavnice.

This site is registered on wpml.org as a development site.