Hrvatski savjet za zelenu gradnju

„Info dan – EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse“

„Info dan – EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse“


Besplatni info dani o mogućnostima koje pružaju EU fondovi za urbana područja „Info dan – EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse“ u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca, konzultantske tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o., poljskog partnera „Stowarzyszenie B4“; te gradova Splita, Dubrovnika, Šibenika i Zadra, sudionika MINPO-a, Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju te pod pokroviteljstvom Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Ambasadi Republike Poljske u Zagrebu održavaju se u sljedećim terminima:


  • 2. ožujka 2015. Split – 9:00 Veliki amfiteatar fakulteta građevine, arhitekture i geodezije, Matice hrvatske 15
  • 3. ožujka 2015. Dubrovnik – 10:00 dvorana coral – importanne resort – hotel neptun, ulica kardinala stepinca 31
  • 4. ožujka 2015. – Šibenik – 9:00 DVORANA SOLARIS – VELEUČILIŠTE ŠIBENIK, TRG ANDRIJE HEBRANGA 11
  • 5. ožujka 2015. – ZADAR –9:00  IMPACT CENTAR ZADAR, PUT STANOVA BB

Svima je već poznato kako je sinonim za kvalitetnu iskorištenost sredstava iz europskih fondova – Poljska. Na primjerima poljske uspješne prakse, koje u naše gradove donose iskusni poljski partneri iz Udruge B4 te predstavnici Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Veleposlanstvu Republike Poljske u Zagrebu, želimo izgraditi svoju EU budućnost.

Koncept izlaganja zasigurno će naići na odobravanje s obzirom da osim informacija na temu što će se moći financirati do 2020. kroz strukturne i kohezijske fondove i kako, sadrži uspješan primjer poljskog grada čiji razvoj možemo primijeniti i na našim gradovima, gradskim subjektima i poduzetnicima.

Također, prezentacije sadrže sve važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata posebice u turizmu i industriji sredstvima EU kroz natječaje u 2015. godini.

Info dani pokrivaju najveće gradove Dalmacije stoga vjerujem kako ćete uspijeti izabrati onaj termin i lokaciju koja Vam najviše odgovara.

Pridružite se onima koji, zahvaljujući sredstvima koje su primili od Europske unije, već realiziraju svoje ciljeve u karijeri.

INFORMIRAJTE SE NA VRIJEME I NEKA VAS INSPIRIRAJU POLJSKA ISKUSTVA !

Molimo da ove informacije prenesete svima kojima bi ih mogli zanimati, a za medijske kontakte, najave, pozive ili slično, javite se na e-mail.

Prijaviti se možete putem e-maila: anamarija.kastelan@uhy.hr ili telefona 021 612 673

 


Pozivnice – Info dan – Grad Dubrovnik

Pozivnice – Info dan – Grad Split

Pozivnice – Info dan – Grad Šibenik

Pozivnice – Info dan – Grad Zadar

This site is registered on wpml.org as a development site.