Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Intelika BIM (to)Day: „What are your limits?“

Intelika BIM (to)Day: „What are your limits?“


BIM tehnologija standard je u razvijenim zemljama svijeta te neizostavan alat u upravljanju projektima. Zemlje Europske Unije prihvatile su europsku direktivu da od 2016. godine svi javni natječaji budu izrađeni u BIM tehnologiji, Sjeverna Amerika odavno prepoznaje benefite BIM-a te je posao BIM managera jedan od najtraženijih, dok zemlje Dalekog Istoka već dugo prednjače u razvoju i iskustvu u radu s BIM-om.

Što je to BIM, koja su iskustva naših poduzetnika te kako se implementira u Republici Hrvatskoj neke su od tema konferencije „Intelika BIM (to)Day“ u prostorijama Oris kuće arhitekture, 2.6.2015. (utorak), od 10:00-14:00 h.

Pozivamo Vas da sudjelujete na konferenciji, upoznate se s prednostima rada u BIM-u, stručnjacima i njihovim impresijama te razmijenite svoja iskustva i probleme.

Pod krilaticom „What are your limits?“, konferencija će potaknuti sudionike na razmišljanje o pomicanju vlastitih granica i izazovima s kojima se susreću u radu na projektima, osvijestiti o novim mogućnostima tehnologije te paradigmatskim promjenama rada.

Intelika d.o.o., organizator konferencije, Autodeskov zlatni partner u Hrvatskoj i glavni provider BIM usluga u regiji, ugostit će predavače stručnjake iz renomiranih hrvatskih projektantskih kuća, Građevinski fakultet u Zagrebu, „Progman Oy“ – nezavisnog proizvođača specijaliziranih BIM alata, te poduzeća koja pokrivaju „Green Builing“ i „Facility management“ kao sastavni dio BIM upravljanja cjeloživotnim vijekom projekta.


Sudjelovanje na konferenciji je besplatno! Prijaviti se možete putem sljedećeg linka: PRIJAVA

Program konferencije možete pronaći OVDJE


INTELIKA d.o.o.     Gradišcanska 34     HR – 10 000 Zagreb

Tel: +385 (1) 6454 070     Fax: +385 (1) 6454 089     konferencija@intelika.hr     www.intelika.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.