Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Modul 7: Održivi energetski sustavi u zgradama prema nZEB standardu – termo-tehnički sustavi i OIE

Modul 7: Održivi energetski sustavi u zgradama prema nZEB standardu – termo-tehnički sustavi i OIE


Dana 13.2.2020. godine, četvrtak, održava se modul Green Building Professional edukacije 2019/2020 sa početkom u 08:30 sati u Zagrebu pod nazivom: Održivi energetski sustavi u zgradama prema nZEB standardu – termo-tehnički sustavi i OIE“, na kojem će predavanje održati:  Mr. sc. Davor Lučin, Kemal Lojo, Danfoss, Dalibor Crnić, Vaillant i Hrvoje Krapanić, Daikin Hrvatska.

DAVOR LUČIN

Rođen 1964. u Splitu. Diplomirao na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, magistrirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu (polje strojarstvo, smjer energetika). Od 1991-2000. asistent na FESB-u Split (termodinamika i grijanje/klimatizacija). Od 1997.-2018. član uprave Roterm doo i ovlašteni strojarski projektant sa više od 600 projektiranih objekata. Autor znanstvenih radova iz polja termodinamike, te većeg broja energetsko-investicijskih studija iz područja rekonstrukcije i optimiranja termoenergetskih sustava. Tajnik Hrvatske udruge za rashladnu, klima tehniku i dizalice topline (HURKT), te voditelj/predavač obrazovnog centra HURKT – Split za obuku servisera u rashladnoj i klima tehnici. Predavač na seminarima za izobrazbu i usavršavanje energetskih certifikatora na FESB i FGAG u Splitu. Od X.2018. član uprave tvrtke Deltron doo.

 

HRVOJE KRAPANIĆ

Posljednjih 20 godina proveo sam u prodaji na različitim pozicijama, a od toga 15 godina na rukovodećim pozicijama. Posljednjih 12 godina sam zaposlen u tvrtki Daikin Airconditioning Central Europe, gdje sam obavljao različite dužnosti:

– 6 godina sam vodio ured Daikina u Hrvatskoj,

– 2 godine u Češkoj Republici, i

– 2 godine sam bio u Sales menadžer u komercijalnom sektoru za centralnu i istočnu Europu u Beču, gdje sam ujedno postao i članom uprave Daikin Airconditioning Central Europe GmbH, što obuhvaća 15 zemalja centralne i istočne Europe.

Trenutna pozicija u posljednjih godinu i pol dana, uz postojeće obveze u upravi u centrali u Austriji, obuhvaća sva pitanja koja se tiču održivosti, ekologije i zaštite okoliša, utjecaju industrije klimatizacije na okoliš, implementaciju normi i EU regulative u centralnoj i istočnoj Europi, uključivo i Hrvatsku. Po zanimanju sam diplomirani inženjer strojarstva, a 2017. godine završio sam edukaciju za GBC Professional stručnjaka. Član sam tehničkih odbora TO 86, TO 541 i TO E61 pri Hrvatskom zavodu za norme. Surađujem s raznim organizacijama u centralnoj i istočnoj EU, kao npr. GBC u Češkoj republici, organizacijama CECED u Češkoj Republici i Slovačkoj, UNEP za non-EU države, ÖKKV u Austriji, kao i s drugim stručnjacima u Hrvatskoj i inozemstvu. Govorim engleski, njemački i češki jezik.

 

DALIBOR CRNIĆ

Rođen 05.05.1975. u Zagrebu.

Završio studij na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu 2000 godine.

Od 2003 godine zaposlen je u Vaillant d.o.o. te trenutno obavlja funkciju voditelja Tehničkog odjela.

Radi na tehničkoj podršci projektantskim uredima na području plinske tehnike, rashladne tehnike i obnovljivih izvora energije te izrađuje tehničku dokumentaciju za projektante, servisere i instalatere. Voditelj je edukacijskog centra u Vaillantu te koordinira poslove oko realizacije poslovne suradnje s investitorima.

U dosadašnjem radu objavio je veliki broj stručnih članaka u raznim strukovnim publikacijama te je održao veliki broj predavanja na temu energetskih sustava za grijanje i hlađenje.

STJEPAN MIKLEUŠEVIĆ

“Tehničar sam za elektrostrojarstvo koji je počeo radni vijek (2000.) u obiteljskoj tvrtci koja se bavi servisom plamenika te industrijske opreme u termotehnici. Sa još nepune 23 godine (02.02.2005.) zaposlio sam se u trgovačkom društvu Viessmann d.o.o. Hrvatska kao terenski tehničar. 2007. godine sa mjesta terenskog tehničara prelazim u ured na radno mjesto tehničkog disponenta sa zadaćom rješavanja reklamacija nezadovoljnih stranaka te obrazovanja i usavršavanja terenskih tehničara i vanjskih servisnih partnera. 2010. godine postajem voditelj Viessmann Akademije te držim seminare za projektante, trgovce, servisere i instalatere. Početkom 2017. ujedno postajem voditelj Viessmann tehničke službe odgovoran za funkcioniranje servisne službe na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Na radnom mjestu voditelj tehničke službe, voditelj Viessmann Akademije radim i danas.”

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368