Hrvatski savjet za zelenu gradnju

NAJAVA PROJEKTA „SUPEUS CASE STUDY 2018“

NAJAVA PROJEKTA „SUPEUS CASE STUDY 2018“


I ove godine, 8. put po redu, SUPEUS organizira svoj projekt SUPEUS Case Study, koji će održati 10., 11. i 12. prosinca na već poznatim lokacijama: Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Fakultetu strojarstva i brodogradnje  te Arhitektonskom i Građevinskom fakultetu.

Sam projekt, odnosno natjecanje je koncipirano u tri radionice, na FER-u, FSB-u i Arhitektonskom, tj. Građevinskom fakultetu. Radionice se sastoje od dva dijela. U prvom dijelu studenti slušaju predavanje stručnjaka iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje, dok u drugom dijelu, podijeljeni u timove od dvije do tri osobe, rješavaju zadatak vezan za temu predstavljenu predavanjem. Na svakoj radionici najbolji timovi osvajaju vrijedne nagrade, dok smo za tim sa najviše osvojenih bodova na sve tri radionice pripremili i posebnu nagradu kako bi naglasili interdisciplinarni duh natjecanja.

Cilj projekta je približiti studentima konkretne primjere problema i zadataka iz prakse te ih na zanimljiv i jednostavan način, uz pomoć stručnih predavača, upoznati s aktualnim temama iz područja kojima se Udruga bavi. Podjelom studenata u timove potiče se interdisciplinarni timski rad, koji u većini slučajeva nije prisutan tijekom samog studentskog obrazovanja.

Više informacija o projektu na https://scs.supeus.hr/

This site is registered on wpml.org as a development site.