Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Poziv na Dane energetske učinkovitosti – 21. Obrtnički sajam Istre od 04.10.-07.10.2018. godine

Poziv na Dane energetske učinkovitosti – 21. Obrtnički sajam Istre od 04.10.-07.10.2018. godine


HGK – Županijska komora Pula i ove godine u sklopu Obrtničkog sajma Istre od 04. – 07. listopada 2018. godine organizira gospodarsku manifestaciju „Dani energetske učinkovitosti“ u Puli.

HSZG, zajedno sa svojim članovima, sudjeluje kao partner cijele manifestacije.

1) Stručni skup Energetska učinkovitost i OIE u novogradnji, 04.10.2018.

U sklopu stručnog dijela manifestacije 4. listopada u 13 sati u ŽK Pula održat će se stručni skup Energetska učinkovitost i OIE u novogradnji. Stručni skup se  organizira u suradnji s Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju kako bi proizvođači predstavili svoje inovacije u području zelene gradnje kroz energetsku učinkovitost u novogradnji. Sljedećeg dana u 11 sati u ŽK Pula održat će se Konferencija o prekograničnom poslovanju – Kako poslovati u Sloveniji, Italiji i Hrvatskoj. 

Više informacija potražite ovdje.

2) Konferencija o prekograničnom poslovanju u ŽK Pula – Kako poslovati u Sloveniji, Italiji i Hrvatskoj, 05.10.2018.

Konferencija o prekograničnom poslovanju: Kako poslovati u Sloveniji, Italiji i Hrvatskoj održat će se u petak, 5. listopada u 11 sati, u ŽK Pula. Konferencija koju organiziraju HGK – ŽK Pula  i SPOT savjetovanje Obalno-kraške regije (Kopar) namijenjena je poduzetnicima iz Slovenije i Hrvatske. Predstavnici Gospodarske zbornice Slovenije govorit će o temi Kako pružati usluge u Sloveniji – upućivanje radnika u sklopu prekograničnog pružanja usluga, dok će predstavnici SPOT savjetovanja prezentirati temu Kako osnovati poduzeće u Sloveniji.  Pružanje usluga u Italiji tema je izlaganja Slovenskog gospodarskog društva iz Trsta, a Prekogranično obavljanje usluga u Hrvatskoj tema predstavnika Hrvatske gospodarske komore. Izlaganja predavača iz Slovenije i Italije bit će na slovenskom jeziku.

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave.

Više informacija potražite ovdje.

Cilj manifestacije je potaknuti gospodarsku suradnju i razmjenu znanja u segmentu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije te omogućiti predstavljanje proizvođača i pružatelja usluga kvalitetnih i inovativnih proizvoda kroz gospodarsku manifestaciju i umrežavanje. Sudionicima se želi pružiti mogućnost predstavljanja općoj zainteresiranoj javnosti, građanstvu, poslovnim subjektima i predstavnicima lokalnih vlasti radi uključivanja u projekte energetske učinkovitosti.

Za sve dodatne informacije ostajemo na raspolaganju, pa nas možete kontaktirati na: 052/378-100; 052/378-115 i 052/378-101 ili na email: dhrelja@hgk.hr i/ili sperinic@hgk.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368