Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Poziv – Teeschools E-learning


GRAD SPLIT sudjeluje kao jedan od partnera u projektu TEESCHOOLS koji je sufinanciran sredstvima EU (Interreg MED). Projekt potiče energetsku učinkovitost u zgradama javne namjene, te je od koristi za lokalnu upravu i za sve stručne zainteresirane osobe.

 

U ovoj fazi realizacije projekta pozivamo stručne zainteresirane osobe na besplatnu edukacije preko TEESCHOOLS e-learning platforme kojoj je cilj upoznati sve potencijalne sudionike sa problematikom implementacije energetskih obnova.

 

E-learning platforma će biti dostupna na sljedećoj stranici: Teeschools.

 

Administrator stranice je Valencian Federation de Municipalities and Provinces (FVMP), Španjolska.

Više o projektu možete pronaći putem sljedeće poveznice: TEESCHOOLS

 

Sve informacije o obradi osobnih podataka dostupne su na sljedećim stranicama:

Valencian Federation de Municipalities and Provinces (FVMP)

TEESCHOOLS Legal notice and privacy policy

Uloga Grada Splita je da u ovoj fazi posreduje i proslijedi podatke partneru na projektu (FVMP) koji je ujedno i administrator te upućujemo da pročitate njihovu Politiku privatnosti vezano za obradu osobnih podataka.

Sve zainteresirane pozivamo da nam svoju prijavu s podacima (ime i prezime, te adresa e-pošte) pošalju na adresu: tea.zugaj@gbccroatia.org

Naravno, možete poslati prijave za više kolega/kolegica. Slobodno proslijedite ovaj mail svima za koje mislite da bi bili zainteresirani.

Nakon prijave svim sudionicima će biti dostavljen link na kojem mogu pristupiti edukaciji zajedno sa lozinkom za pristup.

Ponavljamo, edukacija je besplatna, a Vašom prijavom ne preuzimate bilo kakve obveze. E-learning modulima možete pristupiti u bilo koje vrijeme i dinamikom koja odgovara Vašim potrebama i mogućnostima.

Nadamo se da će Vam edukacija biti zanimljiva i korisna, ali ukoliko ipak zaključite suprotno, ne postoji nikakva obaveza da ju u potpunosti završite.

This site is registered on wpml.org as a development site.