Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pozivamo Vas da se pridružite 10. modulu GBPRO edukacije: “Napredni računalni alati za projektiranje i modeliranje zgrada, unutarnja i vanjska rasvjeta, Daylight”


Dana 21.02.2019. godine, četvrtak, održava se deseti modul Green Building Professional edukacije 2018/2019 sa početkom u 08:30 sati na lokaciji ulica grada Vukovara 274, Zagreb pod nazivom: Napredni računalni alati za projektiranje i modeliranje zgrada, unutarnja i vanjska rasvjeta, Daylight” na kojem će predavanje održati: Gianmarco Ćurčić Baldini, Baldinistudio d.o.o.; Dr.sc. Marino Grozdek, Fakultet strojarstva i brodogradnje; Predstavnik, Phillips; Jasna Jelinek, Velux, Hrvoje Krapanić, Daikin Hrvatska .

Kroz ovaj modul biti će pokriveno nekoliko tema.

Energetsko modeliranje zgrada i HVAC sustava u zgradama. Prezentacija će dati uvod u korištenje naprednih računalnih alata za energetsko modeliranje zgrada i HVAC sustava u zgradama. Na konkretnim primjerima će biti prikazane razlike u rezultatima između detaljnih računalnih simulacija i proračuna po nacionalnom algoritmu te primjeri analiza u kojima je bitno korištenje detaljnih simulacija.

Modeliranje dinamičkog ponašanja termotehničkih sustava. Prezentacija će dati prikaz korištenja računalnog programa za modeliranje dinamičkog ponašanja termotehničkih sustava na konkretnom primjeru daljinskog sustava hlađenja u Gradu Zagrebu.

Nadalje,  tema: “Radne tvari u klimatizaciji i europska regulativa, te primjer funkcionalnosti dizalica topline” iti će obrađena od strane tvrtke Daikin Hrvatska, dok će predavanje usmjereno na razumijevanje osnovnih elemenata zdrave unutarnje klime kao što su dnevna svjetlost, svjež zrak, termalna udobnost i potrošnja energije te dostupnih alata za simulacije i analizu projekata – VELUX Daylight Visualizer i VELUX Energy and Indoor Climate Visualizer, biti prezentirano od strane tvrtke Velux Hrvatska.

 

AGENDA PREDAVANJA (dostupna uskoro)

PRIJAVNICA & CJENIK *za sudionike koje žele slušati pojedinačni modul unutar polugodišnje edukacije


 

Edukacija se održava pod pokroviteljstvom:

Medijski pokrivaju:

        

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368