Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pozivamo Vas da se pridružite programu GREEN TALKS pod nazivom: „FINANCIRANJE ENERGETSKE OBNOVE ZGRADA I ENERGETSKI UČINKOVITIH MATERIJALA I OPREME“

Pozivamo Vas da se pridružite programu GREEN TALKS pod nazivom: „FINANCIRANJE ENERGETSKE OBNOVE ZGRADA I ENERGETSKI UČINKOVITIH MATERIJALA I OPREME“


Pozivamo Vas da se pridružite programu GREEN TALKS pod nazivom: „FINANCIRANJE ENERGETSKE OBNOVE ZGRADA I ENERGETSKI UČINKOVITIH MATERIJALA I OPREME“ koji se održava 25. svibnja 2017. u RIJECI od 08.30 do 14.30 sati na lokaciji DRUŠTVO ARHITEKATA RIJEKA, Ivana Dežmana 2a, 51000 Rijeka.

 

PROGRAM PRIJAVNICA

Organizator stručnog skupa je tvrtka HPB Nekretnine d.o.o. za HPB d.d., a glavni partneri su Europska banka za obnovu i razvoj te REENOVA+. Stručni partner skupa je udruga HUEC, dok je zeleni partner udruga Hrvatski savjet za zelenu gradnju.

Cilj stručnog skupa – radionice je poticanje korištenja (prodaja i ugradnja) energetski učinkovite opreme i materijala,  rekonstrukcija postojećih zgrada i izgradnja novih energetski učinkovitih zgrada.

Ovaj skup zamišljen je kao mjesto okupljana i razmjene znanja, mišljenja i iskustava svih sudionika u projektima poboljšanja cjelovite energetske učinkovitosti u zgradama. Namijenjen je svima koji prodaju, ugrađuju, kupuju i promoviraju nove i tehnološki napredne materijale i proizvode. Na skupu će se govoriti na koji način krajnjem korisniku prezentirati ovakve proizvode, kako osigurati financiranje, koji su trendovi na tržištu te novosti vezane za zakonsku regulativu.

Poseban naglasak bit će na stambeni i turistički sektor i kako kvalitetno komunicirati sa: vlasnicima stanova i upraviteljima zgrada, vlasnicima obiteljskih kuća, vlasnicima apartmana i vila za iznajmljivanje, iznajmljivačima i vlasnicima obiteljskih pansiona, hostela i hotela, ugostiteljima.

Kome je namijenjen stručni skup?

S veseljem pozivamo sve koji sudjeluju u projektima energetske obnove ili planiraju zamjenu ili ugradnju energetski učinkovite opreme kao što su: Solarni sustavi, Dizalice topline, Klime, bojleri, Grijanje bazena, Prozori i vrata, Izolacijski materijali, Ostali energetski učinkoviti proizvodi i materijali.

Sudionici skupa su: Investitori i vlasnici nekretnina, Upravitelji stambenih zgrada, Proizvođači i zastupnici opreme, Projektanti, Prodavatelji opreme, Instalateri opreme, Izvođači građevinskih radova.

Predavači su renomirani stručnjaci iz građevinskog i financijskog sektora sa stvarnim iskustvom u rekonstrukcijama, projektiranju  i prodaji novih i tehnološki naprednih materijala i proizvoda. Na skupu će biti kratka stručna predavanja, panel diskusije i interaktivni okrugli stolovi na kojima će sudionici moći međusobno razmijeniti svoja iskustva i izazove s terena.

GREEN TALKS je BESPLATAN za sve sudionike.

 

Tvrtke članovi HSZG-a koji sudjeluju na GREEN TALKS su Vaillant, Inoutic, Caparol.  


 

 

MEDIJSKI POKRIVAJU:

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368