Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pozivamo vas da se priključite GREEN BUILDING PROFESSIONAL 2015/2016 – jedinstvenoj cjelogodišnjoj edukaciji o zelenoj gradnji

Pozivamo vas da se priključite GREEN BUILDING PROFESSIONAL 2015/2016 – jedinstvenoj cjelogodišnjoj edukaciji o zelenoj gradnji


Pozivamo Vas da se priključite cjelogodišnjem edukativnom programu GREEN BUILDING PROFESSIONAL koji je namijenjen profesionalcima iz različitih relevantnih disciplina – svima onima koji teže usklađenosti sa najnovijim trendovima u zelenoj gradnji, korištenju i održavanju prostora koje za cilj ima postizanje visoke kvalitete života i rada u prostorima i ostvarenje ušteda.

 

Edukacija je započela u prosincu 2015. i traje do svibnja 2016. godine, ali još uvijek nije kasno da se priključite cjelogodišnjoj edukaciji!

*Ukoliko ste zainteresirani za slušanje pojedinačnog modula molimo vas da ispunite prijavnicu te da ju pošaljete na e-mail masa.starcevic@gbccroatia.org.

Također, još uvijek su mogući upisi u cjelogodišnju edukaciju po cijeni s popustom! Za više informacija budite nas slobodni kontaktirati putem masa.starcevic@gbccroatia.org ili +385 1 4886 296.

Program predavanja potražite ovdje.

Cilj GREEN BUILDING PROFESSIONAL edukacijskog programa je podizanje naraštaja multi-disciplinarnih stručnjaka u cjelini te kreiranje radnog i životnog prostora koji će biti zdraviji, ugodniji i produktivniji, energetski učinkovit, ekonomski isplativ, zdrav za okoliš i čovjeka – a sve na temeljima zelenih principa i održivosti.

Polaznici ovog cjelogodišnjeg programa, uz stjecanje međunarodno priznatog certifikata GREEN BUILDING PROFESSIONAL, koji ima svoju prepoznatljivost i vrijednost u svim zemljama naročito centralne i zapadne Europe, steći će znanje kojim će aktivno moći sudjelovati u kreiranju prostora po zelenim principima te time moći: ostvarivati niže troškove održavanja i maksimalne uštede energije, aktivirati prostor koji će maksimizirati zadovoljstvo i produktivnost njegovih korisnika, koristiti materijale i opremu s najmanjim mogućim ugljičnim otiskom i štetnim djelovanjem na okoliš i korisnike objekta, naučiti na koji način ocijeniti i procijeniti zeleni potencijal zgrade ili prostora, saznati više o pravnom okviru i regulativi vezanoj za zelenu gradnju, uvidjeti mogućnosti i prednosti iskorištenja prirodnih resursa poput sunčeve energije i svjetla – u službi kvalitete prostora, specifičnosti i sličnosti međunarodnih sustava certificiranja zelenih zgrada – LEED®, BREEAM i DGNB te još mnogo toga. Do sada su održane 4 generacije GREEN BUILDING PROFESSIONAL programa; u 4 godine 130 je polaznika edukacije imalo prilike upoznati se sa stranim i domaćim stručnjacima na području zelene gradnje te se informirati o petnaestak relevantnih i zanimljivih tema.

DODATNO!

GREEN BUILDING PROFESSIONAL cjelogodišnja edukacija je važan edukativni alat i velika pomoć osobama koje planiraju započeti vlastiti posao! – Iskoristite mjeru HZZ-a – potpora za samozapošljavanje – „tvoje radno mjesto u zelenom gospodarstvu“ – više informacija potražite na web stranicama HZZ-a – www.hzz.hr


Samo Vas nekoliko koraka dijeli do Vašeg GREEN BUILDING PROFESSIONAL certifikata!!

Zanima Vas kako se prijaviti?

Ispunite svoju PRIJAVNICU te ju pošaljite na masa.starcevic@gbccroatia.org

Na osnovu ispunjene prijavnice, šaljemo Vam ponudu putem koje je potrebno izvršiti uplatu, nakon čega postajete polaznik GREEN BUILDING PROFESSIONAL edukacije te, nakon uspješno položenog ispita, certificirani GREEN BUILDING PROFESSIONAL stručnjak zelene gradnje!

Hotel Esplanade – službeni hotelijer Green Building Professional programa

This site is registered on wpml.org as a development site.