Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pozivamo vas da se uključite u razvoj softvera za kartiranje, planiranje i simulaciju razvoja sustava područnog grijanja i hlađenja u sklopu projekta PLANHEAT sudjelovanjem na prvim on-line radionicama – 21.09.2017.

Pozivamo vas da se uključite u razvoj softvera za kartiranje, planiranje i simulaciju razvoja sustava područnog grijanja i hlađenja u sklopu projekta PLANHEAT sudjelovanjem na prvim on-line radionicama – 21.09.2017.


Grad Velika Gorica kao partner, zajedno s Gradom Antwerpenom (Belgija) i Gradom Lecce (Italija) te ostalim partnerima, sudjeluje u provedbi projekta PLANHEAT, sufinanciranog sredstvima Europske unije kroz program Obzor 2020 (Horizon 2020).

Cilj projekta jest razviti on-line softver za energetsko i prostorno kartiranje, planiranje i simulaciju razvoja sustava područnog grijanja i hlađenja na području gradova i općina koje već posjeduju ili planiraju razvijati takve sustave. Softver će biti namijenjen službenicima lokalne samouprave koji rade na poslovima planiranja prostornog i energetskog razvoja, a njegovo korištenje bit će jednostavno i besplatno. Više o projektu PLANHEAT možete naći na službenim stranicama projekta www.planheat.eu.

U sklopu projekta planirana je provedba treninga za javne službenike lokalne samouprave i druge zainteresirane sudionike o korištenju softvera, koji će se održavati u obliku on-line radionica, izravnog savjetovanja korisnika te tehničke potpore putem web stranica na kojima će biti objavljene i upute o korištenju softvera.

Ovim putem pozivam vas da se uključite u razvoj softvera za kartiranje, planiranje i simulaciju razvoja sustava područnog grijanja i hlađenja u sklopu projekta PLANHEAT sudjelovanjem na prvim on-line radionicama koje će se održati krajem 2017. godine, odnosno konkretno na prvoj radionici koja će se održati 21. rujna 2017. godine. Radionica će obuhvaćati  teme prvoga modula. Trajati će 2 sata i biti će izveden kao video-trening uživo na hrvatskom jeziku. Prijava je jednostavna, samo se javite na mail: hrvoje.dorotic@fsb.hr. Broj mjesta je neograničen i može se prijaviti više ljudi iz istoga grada.

POZIVNICA

FLAYER

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368