Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pozivamo Vas na konferenciju o green farmingu, zelenoj energiji i novim tehnologijama – “Živjeti zeleno uz nove tehnologije”

Pozivamo Vas na konferenciju o green farmingu, zelenoj energiji i novim tehnologijama – “Živjeti zeleno uz nove tehnologije”


Pozivamo Vas na konferenciju o green farmingu, zelenoj energiji i novim tehnologijama – „Živjeti zeleno uz nove tehnologije“ u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna.

 

Konferencija će se održati u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Ilica 49, Zagreb, u petak, 13. svibnja 2016. te Vas ovim putem pozivamo da ispunite Vašu prijavu i osigurate mjesto na konferenciji o URBAN FARMINGU!

 

CJENIK KOTIZACIJA – po osobi:
CIJENA KOTIZACIJE 600,00 kn + PDV
POSEBNA POGODNOST ZA ČLANOVE HSZG-a/HDKA-a/HIS-a/HKA-a/HKIG-a! 
300,00 + PDV 

PRIJAVNICA

PROGRAM KONFERENCIJE


Hrvatski savjet za zelenu gradnju i Večernji list dovode svjetski poznatog predavača, Stevena Beckersa, voditelja belgijske konzultantske tvrtke Lateral Thinking Factory (LTF), koji je poznat po tome što je razvio globalni pristup održivosti u arhitekturi i urbanom planiranju. Dobitnik je niza nagrada, među ostalim i “Green Office European” koju je osvojio za zgradu sjedišta EXPO-a u Lisabonu, a kao voditelj arhitektonskog tima za zgradu Berlaymont 2000 dobio je nagradu Passive and Low Energy Architecture.

Konferencija okuplja vodeće predavače i izlagače iz svih sektora koji se bave zelenom energijom, visoko učinkovitom energetskom gradnjom, štednim uređajima, novim zelenim materijalima i tehnologijama, zelenim kreditima, energijom iz obnovljivih izvora, recikliranjem, eko hranom i zelenim turizmom. Konferencija će uključivati brojna predavanja i panel raspravu vodećih stručnjaka iz spomenutih sektora.

Beckers će na konferenciji objasniti najnovije stanje kružne ekonomije u urbanom okruženju počevši od zahtjeva ljudskog metabolizma, tehničkih rješenja na razini zgrada, gradskih četvrti, gradova i regija, s praktičnim primjerima iz Nizozemske, Danske, Belgije i Francuske. U suradnji s regionalnim vlastima u Bruxellesu, Valoniji, Flandriji, Parizu i pariškoj regiji, te Lilleu i s mnogim od najvećih agencija za razvoj nekretnina u Europi, Steven Beckers dijeli svoja iskustva vezano za bržu implementaciju kružnog gospodarstva i stvaranje dodane vrijednosti u građevini, arhitekturi, prijevozu, uslužnim djelatnostima i proizvodnji hrane u odgovoru na lokalni kontekst.

 

 

Kontakt osoba za sve informacije:

Maša Starčević, Voditeljica ureda

events@gbccroatia.org

M: 091 3880 212 T: 01 4886 296 F: 01 4886 297

This site is registered on wpml.org as a development site.