Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pozivamo Vas na SED 2019 / Summit energetske demokracije koji će se održati od 10. do 12. travnja 2019. godine u Puli

Pozivamo Vas na SED 2019 / Summit energetske demokracije koji će se održati od 10. do 12. travnja 2019. godine u Puli


Poštovani,

čast mi je i zadovoljstvo pozvati vas na SED 2019 / Summit energetske demokracije koji će se održati od 10. do 12. travnja 2019. godine u Puli.

Summit energetske demokracije je krovni događaj projekta u koji je uloženo nekoliko godina istraživanja te summit koji pokriva sve ključne aspekte i složenu problematiku vezanu uz najširi pojam energetike. Pojam energetske demokracije nije odabran slučajno, pošto upravo demokracija sugerira najvišu razinu odgovornosti i suodgovornosti za budućnost planeta, kroz energetske politike, tehnološki razvoj, međunarodnu i regionalnu suradnju, hrabrost i viziju u iskoracima.

Summit energetske demokracije okupit će vrhunske domaće i međunarodne stručnjake, poslovne lidere i kreatore energetskih i industrijskih politika, kako bi razgovarali o važnim temama koje oblikuju industrije. Odgovore na pitanja ključna za naš svakodnevni život sudionici će čuti od vrhunskih lidera industrije, a SED 2019 je ujedno i mjesto susreta sa stručnjacima iz povezanih industrija kao što su internetska sigurnost, „big data“ ili internet stvari (IoT).

Prioriteti energetske politike RH do 2030. godine s pogledom na 2050. godinu te izrada nove energetske strategije bit će u središtu zanimanja SED 2019, jednako kao i širi regionalni kontekst složenosti energetskog sektora i sigurnosti opskrbe. Jednako tako, važne tematske cjeline činit će problematika reforme institucionalnog okvira u energetskom sektoru, provedba kratkoročnih sektorskih mjera u cilju pokretanja gospodarskog rasta te pokretanje srednjoročnih i dugoročnih mjera po pojedinim energetskim podsektorima. Osobita pozornost bit će posvećena energetskoj demokraciji u najširem smislu kao i promociji naprednih energetskih mreža.

Skup se obraća širokom spektru dionika u rasponu od države, lokalnih zajednica, gospodarskih subjekata, znanstvenih i obrazovnih institucija i udruga građana te okuplja vrhunske stručnjake koji će tumačiti i raspravljati o najvažnijim aktualnim trendovima u energetici.

Pozivam Vas da svojom nazočnošću i aktivnim sudjelovanjem pridonesete uspjehu summita s ciljem proširivanja dosadašnjih iskustava i usvajanja novih stručnih i znanstvenih spoznaja.

S poštovanjem,

dr. sc. Goran Granić,
predsjednik summita


Hrvatski savjet za zelenu gradnju sudjeluje u čak dva panela – PRIDRUŽITE SE!

PANEL 14: Zgradarstvo – Obnova zgrada u dugoročnoj strategiji RH / Buildings – Buildings renovation in the long-term strategy of Croatia

Moderator: Goranka Tropčić Zekan, HSZG / GBC

Panelisti / Panelists: MGIPU; Damir Vuletić, APN; Udruga Upravitelj; Margareta Zidar, EIHP; Ivana Banjad Pečur, Građevinski fakultet UNIZG 16:00 – 17:00

PANEL 15: Politika i mjere – Sustavi obveza energetske učinkovitosti / Policies and Measures – Energy efficiency obligations systems

Moderator: Dean Smolar, HSZG / GBC Croatia

Panelisti / Panelists: MZOE; Vesna Bukarica, EIHP; Josip Marohnić, MTG: Vlasta Zanki, HEP ESCO; INA


Više informacija potražite ovdje: www.sed2019.com

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368