Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Simpozij namijenjen upraviteljima zgrada – Upravljanje zgradama prema smjernicama zelene gradnje – Ekotehno 2015

Simpozij namijenjen upraviteljima zgrada – Upravljanje zgradama prema smjernicama zelene gradnje – Ekotehno 2015


Pozivamo vas da na Simpoziju o zelenoj gradnji – “Upravljanje zgradama prema smjernicama zelene gradnje / Kako i gdje primijeniti principe zelene gradnje i postići najbolje rezultate energetske obnove” u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju i Zagrebačkog Velesajma. Simpozij je namjenjen svim upraviteljima zgrada u Hrvatskoj, kao i ostaloj zainteresiranoj javnosti. Predviđeno trajanje simpozija je 3 sata.

Kako bi upraviteljima zgrada dali odgovore na konkretna pitanja vezana za prijavu projekata Fondu, pripremu dokumentacije i odabir najučinkovitijih mjera uštede energije, Hrvatski savjet za zelenu gradnju, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom organizira:

Stručni simpozij za upravitelje zgrada

Upravljanje zgradama prema smjernicama zelene gradnje / Kako i gdje primijeniti principe zelene gradnje i postići najbolje rezultate energetske obnove

Simpozij se održava 17. i 18. rujna 2015. na Zagrebačkom velesajmu uz napomenu da su oba dana simpozija sadržajno jednaka. Sudionici simpozija prvo će se upoznati sa općenitim informacijama o zelenoj gradnji i cjelovitoj obnovi postojećih zgrada te će biti obrađena tema izrade uspješnih aplikacija za sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Nakon uvodnog dijela, odabrana poduzeća poput Caparol, Riteh, Firestone, Fibran Nord, Innoutic/ Deceuninck, Dilj/ Nexe grupa, Viessmann održati će prezentacije iz područja svoje domene te predstaviti svoje proizvode. Simpozij je idealna prilika da se upravitelji zgrada aktivno uključe u rasprave i dobe informacije koje ih zanimaju i koje su im neophodne.

Simpozij je BESPLATAN za sudionike.

Pogledajte PROGRAM SIMPOZIJA te ispunite svoju PRIJAVNICU i osigurajte SVOJE MJESTO na simpoziju!

EKOTEHNO – sajam ekotehnologija, zaštite okoliša i komunalne opreme

Sajam ima ulogu jačanja svijesti o potrebi ekološkog pristupa svim aspektima gospodarskog razvoja. Pitanje zaštite okoliša, održivog razvoja i očuvanje najvrednijih i dragocjenih resursa kao što su more, vode, tlo i zrak te primjena najviših ekoloških standarda svakako su u fokusu interesa  hrvatskog gospodarstva. Sajam nudi upoznavanje i prezentacije novih tehnologija za održivi razvoj te razmjenu stručnih i znanstvenih iskustava s područja prevencije onečišćenja, komunalnog gospodarstva, urbanog uređenja, zaštite okoliša i života u njemu. Cilj održavanja Sajma je da postane mjesto susreta industrije s rastućom potražnjom, jer briga o zaštiti okoliša svakim danom se kroz zakonsku regulative sve više ističe kao nužnost i briga šire društvene zajednice. Zbog toga SAJAM nudi svim sudionicima, i izlagačima i posjetiteljima kvalitetan stručni i popratni program, koji će sasvim sigurno dati potrebne informacije i nova saznanja svima onima koji neposredno odlučuju i brinu o očuvanju okoliša, vode, tla i zraka.

This site is registered on wpml.org as a development site.