Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Spring City Tour – e4 = nZEB – Zadar, Rijeka, Pula i Varaždin

Spring City Tour – e4 = nZEB – Zadar, Rijeka, Pula i Varaždin


Pozivamo vas na Wienerbergerov, drugi po redu, Spring City Tour – predavanja namijenjena arhitektima i projektantima. Ove godine predstavljamo koncept e4 – Wienerbergerov koncept zgrada gotovo nulte energije koji odgovara zahtjevima Europske direktive 20-20-20.

Prva e4 kuća u Hrvatskoj se gradi u zagrebačkim Remetama, a na projektu, uz Wienerberger sa Semmelrockom i Pipelife-om, sudjeluju partneri VELUX, Knauf Insulation, Bosch, Baumit te Građevinski Fakultet u Zagrebu i arhitektonski ured Arhitektura Vinski.

Svi partneri ovog projekta vodeći su stručnjaci u svojim područjima, a imaju i jednu zajedničku misiju – napraviti kuću s 4 “e” – ekologija, ekonomija, energija i, ne manje važno – emocije.

Pridružite nam se na predavanjima u Zadru, Rijeci, Puli i Varaždinu i saznajte kako, na primjeru e4 kuće, pravilno projektirati i izvesti projekt prema standardima nZEB.

Uz spomenute partnere, predavanje će održati i Doc.dr.sc. Bojan Milovanović, dipl.ing.građ. (mag.ing.aedif.) s Građevinskog fakulteta u Zagrebu te Matija Vinski, dipl.ing.arh iz Vinski Arhitekture.

Detaljan program i lokacije predavanja pogledajte ovdje

Zadar – 14.5. | 15:30 – 19:00
Rijeka – 21.5. | 14:00 – 17:30
Pula – 28.5. | 14:00 – 17:30
Varaždin – 4.6. | 14:00 – 17:30

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju.

Ako imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem e-maila na: petra.selem@wienerberger.com

Više informacija potražite ovdje!

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368