Hrvatski savjet za zelenu gradnju

The Greenbuild EuroMed International Conference


The Greenbuild EuroMed International Conference

U organizaciji Veronafiere i Savjeta za zelenu gradnju Italije od 14. do 16. listopada 2015. u Veroni će se održati konferencija i prateći sajam Greenbuild EuroMed International. Riječ je o prvoj u nizu najvećih svjetskih konferencija i sajmova posvećenih zelenoj gradnji.

Tisuće stručnjaka za gradnju iz cijelog svijeta okupit će se na predavanjima, posebnim seminarima i poslovnim susretima te obilascima “zelenih” objekata.

U okviru predavanja pod nazivom Master Series govornici će biti poznate osobe iz svijeta održivosti kao što su pionir zelene gradnje Rick Fedrizzi, direktor i osnivač američkog Savjeta za zelenu gradnju i suosnivač ove organizacije koja je tijekom godina utrostručila svoje članstvo te John Picard, voditelj tehnologija i dizajna u HP Energy LLC, jednoj od najpoznatijih konzultantskih kuća u Sjevernoj Americi kad je riječ o okolišu.

Održat će se tridesetak predavanja edukativnog karaktera koja tematski pokrivaju raspon od izgradnje zgrada, inovacija u arhitekturi i izgradnji,certifikacijskih sustavaodrživih materijala te interijera koji su ugodni i zdravi za boravak.

Spomenuta predavanja uključuju i studije slučaja, poput bioklimatskog nebodera arhitekta Renza Piana u Turinu koji koristi dnevno svjetlo kako bi ostvario uštede energije i primjenjuje napredni analitički softver; obnove lokalnih povijesnih građevina kao što su zgrade sa GBC Historic Building certifikatom i isušivanje uvale Venecije te američke škole s nultom potrošnjom energije.

Više informacija potražite na sljedećem linku: http://www.greenbuildeuromed.com/convention/search/en/

This site is registered on wpml.org as a development site.