Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Tjedan energetske učinkovitosti u Zadru pod medijskim pokroviteljstvom portala gradimozadar.hr

Tjedan energetske učinkovitosti u Zadru pod medijskim pokroviteljstvom portala gradimozadar.hr


U cilju razvijanja svijesti građana o nužnosti učinkovitog korištenja energije kao i promocije korištenja obnovljivih izvora energije Grad Zadar će u periodu od 26. rujna – 1. listopada 2016. godine organizirati peti po redu tjedan energetske učinkovitosti.

U sklopu Tjedna održat će se niz događanja na kojem će sva zainteresirana javnost moći dobiti korisne informacije o uštedi energije, mogućnostima sufinanciranja energetske obnove, kao i korištenju obnovljivih izvora energije. Tjedan će završiti sa sajmom energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije koji će se održati dana 1. listopada 2016. godine, na kojem će se građani moći informirati o dostupnim proizvodima i sustavima za povećanje energetske učinkovitosti i uštedu energije.

Izlaganje na sajmu energetske učinkovitosti je besplatno za sve izlagače, odvijati će se na atraktivnim lokacijama zadarskog Poluotoka. Zainteresirane izlagače molimo da se prijave na mail adresu redakcije portala gradimozadar.hr: andrijana@gradimozadar.hr, ili da nazovu telefon: 098 565 572, 097 794 9966

This site is registered on wpml.org as a development site.