Hrvatski savjet za zelenu gradnju

TOUREST – Finalna online konferencija, radionica i info dan

TOUREST – Finalna online konferencija, radionica i info dan


Obavještavamo sve zainteresirane da će se 25.6.2020. unutar EU projekta TOUREST održati Finalna online konferencija u organizaciji Lombardijske zaklade za okoliš.

Partneri će imati priliku razgovarati o tome kako regionalni akcijski planovi mogu integrirati zajedničku strategiju ADRION područja za procjenu upravljanja vodama u turizmu, a također će razmijeniti iskustva i dobre prakse u pogledu upravljanja vodama u područjima s visokim sezonskim turističkim pritiscima.

Partneri i dionici mogu se registrirati ovdje.

 

Također obavještavamo sve zainteresirane da će se 24.06.2020. unutar EU projekta TOUREST održati radionica o održivom razvoju turizma i info dan u organizaciji HEP ESCO d.o.o. i Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.
Radionica će se održati u Velikoj dvorani stare Upravne zgrade HEP-a d.d., na 7. katu, Ulica grada Vukovara 37, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je od 10:00 do 13:00.
Sudjelovanje i domjenak besplatni su za sve sudionike.

Ljubazno molimo da dolazak potvrdite ovdje.
ZELENI PARTNER

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368