Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Tvrtka Bauder organizira simpozij sa stručnim predavanjima vezanim za tematiku ravnog krova – pridružite se!

Tvrtka Bauder organizira simpozij sa stručnim predavanjima vezanim za tematiku ravnog krova – pridružite se!


Tvrtka Bauder organizira simpozij sa stručnim predavanjima vezanim za tematiku ravnog krova, u Zagrebu u hotelu Aristos****, dana 23.10.2018. godine.

Simpozij će obraditi teme: osnove o hidroizolaciji i krovovima, parna brana u krovnom sustavu, norme i pravna regulativa za vatrootpornost, primjeri šteta na krovu, osnove o zelenim krovovima itd.

Krov više ne predstavlja samo dizajnerski element kuće. Svakom investitoru u cilju je postići sigurno i dugotrajno funkcioniranje krovne konstrukcije što se postiže dobrim planiranjem i kvalitetnom izvedbom iste. Stoga i mi želimo dati svoj doprinos te Vam na našem simpoziju pružiti najnovije informacije vezano za hidroizolaciju, ozelenjavanje krovova, kao i pravnu regulativu, a koje Vam mogu pomoći prilikom projektiranja i izvedbe objekata.
PROGRAM PRIJAVNICA 
S obzirom na ograničeni broj mjesta, molimo Vas za konačnu potvrdu sudjelovanja najkasnije do 19. listopada 2018., putem obrasca za prijavu koji je dostupan za preuzimanje zajedno s pozivnicom.
Prisustvo na simpoziju se ne naplaćuje, a tijekom događanja za Vas je organizirana zakuska, piće i ručak. Za sudionike je osigurano besplatno parkirališno mjesto u krugu hotela.
U slučaju nepredviđenih okolnosti zbog kojih biste nakon prijave ipak bili spriječeni doći, molimo Vas da nas o tome pismeno obavijestite najmanje 2 dana prije događanja.

Simpozij se u Programu stručnog usavršavanja vrednuje s ukupno pet (5) sati iz područja

A – REGULATIVA I EDUKACIJA 1 h

A1.5 Zaštita od požara, zaštita na radu, zaštita od buke

D – KONSTRUKCIJE I TEHNOLOGIJE 4 h

D1.1 Tehnologije građenja i opremanja

D2.1       Arhitektura i detalj

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368