Hrvatski savjet za zelenu gradnju

VIRTUALNI DOGAĐAJ – Deep Green Renovations s BUILD UPON-om

VIRTUALNI DOGAĐAJ – Deep Green Renovations s BUILD UPON-om


Hrvatski Savjet za zelenu gradnju sa zadovoljstvom najavljuje da, kao dio BUILD UPON projekta, sudjeluje na virtualnom EXPO-u sajmu i konferenciji posvećenoj poboljšanju, osmišljavanju i provedbi nacionalnih strategija renoviranja diljem Europe. “Deep Green Renovations with BUILD UPON” će kombinirati virtualnu konferenciju s inovativnom virtualnom izložbenom platformom kako bi se okupili najaktivniji i najentuzijastičniji europski stručnjaci, tvrtke i drugi važni dionici aktivni u inicijativama i projektima  zelene gradnje i modernizacije.

Uštedite novac, vrijeme i sačuvajte planet, sudjelujući on-line, uz tisuće najzelenijih sudionika građevinskog procesa diljem Europe, kao „avatar“, koristeći samo vaše računalo!

Jednodnevna online konferencija održat će se u sklopu Brightest! Greenest! Buildings EUROPE virtualne izložbene platforme, s početkom u 14:00 sati CET. Kliknite za opće informacije o virtualnoj izložbi Brightest! Greenest! Buildings EUROPE  

Agenda

Za više pojedinosti posjetite www.BrightestGreenestBuildings.eu i registrirajte se kao sudionik bez ikakvih troškova.

Veselimo se susretu u ovom virtualnom svijetu posvećenom zelenoj gradnji!

 

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz programa Horizon 2020 za projekte istraživanja i inovacija, ugovor broj 649727.

This site is registered on wpml.org as a development site.